樂古Nakuz

標題: 新~Air Rider (沿用跑跑卡丁車角色) [打印本頁]

作者: bbman233615    時間: 16-7-2009 10:50
標題: 新~Air Rider (沿用跑跑卡丁車角色)

Air Rider
http://air.nexon.com/
7月21日正式公測
測試account :
ID:robot233615
password: bbman2

분류최소사양권장사양
CPUP4 1.0 GHzP4 2.0 GHz
메모리512 MB1 GB
그래픽카드GeForce FX 5200 (Shader Model 2.0)GeForce 6600 GT
OSWindows XPWindows XP
DirectXDirectX®9.0CDirectX®9.0C
하드 디스크 용량512 MB 이상512 MB 이상

《Air Rider》將添加玩家焦急等待的速度戰。速度戰是以《跑跑卡丁車》的速度戰為基礎,添加了決定勝負的主要因素,具有‘助推器’功能的3段能量槽系統、組合系統等。與強大的‘瞬間助推’一起體驗的神秘速度世界,玩家都能在《Air Rider》中享受到。

■ 3段能量槽系統

《Air Rider》中,使用漂移或回避技能來聚集G能量槽,G能量槽的不同能量階段可使用的助推器強度和持續時間也不同,這就是‘3段能量槽系統’。到達第1階段時,如不使用能量可上升至第2階段,繼續可最終達到第3階段。各階段中也可隨即使用助推器,玩家可掌握助推強度和持續時間來進行戰略遊戲,決定勝負。

■ 組合系統

在《Air Rider》的飛行途中,使用漂移或回避技能後發動瞬間助推,還可連續發動瞬間助推進行組合(漂移或回避->瞬間助推=1組合)。這便是使用組合可受益的組合系統。通過連續組合可增加G能量槽和瞬間助推的持續時間,2組合相比1組合提供的Buff更強,依此類推。

■ 氣流系統

氣流系統是在高速移動的物體後產生的低氣壓的氣流道,以更快的速度飛行超越前面的玩家,同時G能量槽自動增加。氣流系統是實際競速中經常使用的方法,亦是玩家後來者居上上演逆轉好戲的手段。

《Air Rider》二測時將添加各種隊伍戰的遊戲模式,包括隊員間團結協作決定勝負的隊伍道具戰。

■ 隊伍道具戰的巡航導彈

隊伍道具戰中,隊員獲得3種道具後可添加稱為‘巡航導彈’的道具,巡航導彈可同時攻擊對方全部隊員,相比一般道具擁有更強大的攻擊力。

■ 隊伍道具戰的鎖

作為只能在隊伍道具戰中使用的道具,二測時遊戲中將添加一定時間內限制對方隊員使用道具的‘鎖’。

※ 通過協作追擊對方的追逐戰

隊伍追逐戰中,所有G能量槽充滿時可擊落對方隊伍隊員,相比之前突顯‘擊落’部分。一測時最受玩家好評的追逐2人乘坐載具將變得更加強大。

※ 獲得操作樂趣的速度戰專用跑道公開

《Air Rider》二測將公開速度戰專用跑道。新公開的跑道為天空之城和死亡之海,提供速度戰的行駛感和最大化的漂移樂趣。

■ 高速跑道

天空之城中的高速跑道是飛越於各建築物之間,體驗眩暈的行駛感和漂移樂趣的地圖。

■ 亡靈港口

以死亡之海為主題制作的亡靈港口是在水域中利用打開或關閉的捷徑,經過寬闊港口駛入狹窄的峽谷可實現大逆轉的地圖。

download: http://air.nexon.com/pds/page/NX.aspx?URL=Home/Index
申請:
申請:
搜索ID教程:
1.首先打開韓國google

http://www.google.com/ko

然後在搜索欄中復制粘貼下面身份證查詢格式:주민등록번호YYMMDD YYMMDD代表的是身份證的前6位數字.(韓國身份證的前6位數字使用的都是相應某人的出生日期,例如某個人出生日期為1970年10月20日,則其身份證前6位為701020)

其他幾個搜索網站推薦:
Daum: http://search.daum.net/
Nate:http://search.nate.com/
Naver:http://search.naver.com/
Empas:http://search.empas.com/
Yahoo:http://kr.search.yahoo.com/

2 填寫完畢後按後面的搜索按鈕,我們開始在搜出來的結果中進行尋找。結果會出現주민등록번호YYMMDD-*******”,很多搜索結果,都會為了保密而把身份證後7位以*表示,但在多個搜索結果中仔細尋找一遍,會發現有些結果中會直接顯示完整的身份證號碼.

打韓文教學: http://www.declan-software.com/korean_ime/

Korea ID: 1 [attach]330943[/attach] [attach]330944[/attach]

https://www.nexon.com/join/page/nx.aspx?URL=join/join&codeRegSite=173

打韓文教學: http://www.declan-software.com/korean_ime/
[youtube]Vm3q7s7JAVM[/youtube]
[youtube]M2kGq9lpEcE[/youtube]
[youtube]WjI2aG11iuI[/youtube]

作者: CSLOK123    時間: 16-7-2009 11:42
同跑跑卡丁冇無別-.-
作者: 17792365    時間: 16-7-2009 12:03
有既
起碼佢可以二人同座
作者: 小玩    時間: 16-7-2009 13:40
人物一樣唔代表冇分別既,一定玩
作者: wong87    時間: 16-7-2009 16:02
果個係跑跑卡丁車
呢個係跑跑宇宙飛車
e隻識飛家~_~同埋部野冇車碌,都唔會係車啦掛
作者: 月祭_+    時間: 16-7-2009 17:36
1個人果d好慘 成日比人圍射=v="
作者: 楓乂Ron    時間: 16-7-2009 19:47
好正好刺激呀!!
作者: dicky93    時間: 16-7-2009 20:12
好似好正 好想玩呀
作者: bbman233615    時間: 17-7-2009 01:00
同跑跑卡丁車好大分別ga, 一個負責射人,一個駕 駛
好刺激ga
作者: qq396390978    時間: 17-7-2009 01:25
2個人來操作嫁?,不過可以飛的話可玩性可以提高唔少嫁,E+的GAME場影而經從只係地面打怪到到E+的在天到打怪(雖然都係打怪)但係係變化來講多左好多啦,同幾年前比[[onion_55]]
作者: kenkenmy    時間: 17-7-2009 03:53
我都等左呢類game好內la~~
好懷念好內以前係機鋪玩過隻game~
可以一個駕駛~一個用手槍打後追既車~
個時同我細佬一齊玩~可能因為個次之後...
我e+變左玩車game...我細佬玩槍game-_-"
作者: fungyiufai    時間: 17-7-2009 14:03
有冇人可以幫我申請ac
作者: bbman233615    時間: 18-7-2009 00:37
有冇人可以幫我申請ac
fungyiufai 發表於 17-7-2009 14:03

pm你d申請資料,我會同你申請
作者: kenchanqaz    時間: 18-7-2009 00:55
可唔可以幫我同我個fd申請呀?唔該
作者: bbman233615    時間: 18-7-2009 01:02
ok,,全部要我同你申請ge, plz pm  你d申請資料ID, password, email, etc..
作者: kenchanqaz    時間: 18-7-2009 01:19
etc咩來- -
作者: kenchanqaz    時間: 18-7-2009 16:36
請問出左下X點未?
作者: 傑乂達_達    時間: 18-7-2009 20:42
個玩法唔錯 出左台or香港會試下
作者: bbman233615    時間: 19-7-2009 07:07
請問出左下X點未?
kenchanqaz 發表於 18-7-2009 16:36

下載點?
7月21日應該可以下載
作者: chen-i誠x    時間: 19-7-2009 14:50
跑跑卡丁車其實唔錯=___=對小朋友黎講xpp
係一隻唔會有血出現既online game
作者: wka36496    時間: 21-7-2009 15:53
出左下載點未 出左可唔可以post出黎..
同埋幫我整ac thx"""
作者: 有毒魚頭=[    時間: 21-7-2009 16:35
遲下可能出埋船
作者: kenchanqaz    時間: 21-7-2009 18:00
你地有無人玩到呀?
作者: alexlamlouu    時間: 21-7-2009 18:57
玩到 ...幾好玩添 @@
有冇人整個M群@@?
作者: kenchanqaz    時間: 21-7-2009 19:57
邊到有下載點????
有無禁ip?
作者: alexlamlouu    時間: 21-7-2009 21:45
下載點 http://air-nexon7.ktics.co.kr/install/setup.exe

冇禁ip ...
作者: kenchanqaz    時間: 21-7-2009 21:47
可唔可以幫我申請ac呀?
作者: bbman233615    時間: 22-7-2009 06:23
隻game又封左ip :|,要用vpn先玩到
每天免费发放普及版韩国VPN充值卡1天
http://www.esvpn.net/special.php/6.html

长期ESVPN测试 , 速度爆快
连接到 韩国电信 公司

我 不设 价钱或等级
作者: stevengh0917    時間: 22-7-2009 16:58
隻game又封左ip :|,要用vpn先玩到
每天免费发放普及版韩国VPN充值卡1天
http://www.esvpn.net/special.php/6.html

长期ESVPN测试 , 速度爆快
连接到 韩国电信 公司

我 不设 价钱或等级 ...
bbman233615 發表於 22-7-2009 06:23

沒有呀,我仲玩到喎,岩岩先入過

另外,要登入左先下載左,入game要係官網登入左,再禁game star
作者: bbman233615    時間: 23-7-2009 02:51
沒有呀,我仲玩到喎,岩岩先入過

另外,要登入左先下載左,入game要係官網登入左,再禁game star
stevengh0917 發表於 22-7-2009 16:58

係wo,我yesterday登入唔到,但係用vpn就入到
今日唔用vpn又登入到lol....
玩ge留名,我叫Suyau ^^
作者: kenchanqaz    時間: 23-7-2009 13:10

我入唔到呀.有圖
作者: 膠力沒法擋    時間: 23-7-2009 15:28
有玩+我阿
我叫fromhongkong
作者: kenchanqaz    時間: 23-7-2009 16:44

可唔可以同我申1個ac呀 ><
作者: stevengh0917    時間: 23-7-2009 17:06
我叫 Deep0917
一齊玩
作者: 巴樂    時間: 23-7-2009 20:31
有咩唔同架. .
作者: alexlamlouu    時間: 23-7-2009 22:37
@@
我叫AxAlexX
msn: alexlamlouu@hotmail.com
作者: kenchanqaz    時間: 23-7-2009 22:56
可唔可以同我申1個ac呀 ><
作者: bbman233615    時間: 24-7-2009 00:37
我入唔到呀.有圖
kenchanqaz 發表於 23-7-2009 13:10

你個圖too small..- -
作者: daivdhong    時間: 26-7-2009 21:05
我一登入就咁..

點做好?
作者: kwokho123    時間: 26-7-2009 22:00
隻game都改左唔少野
起馬睇落去會有d速度感
不過佢出左之後係咪代表卡丁車要接?
作者: alexlamlouu    時間: 27-7-2009 01:18
39# daivdhong
你個頭像有D似啊奴  [[bao_36]]
作者: daivdhong    時間: 27-7-2009 11:22
根本就係啊奴。
作者: DX-!]    時間: 27-7-2009 16:09
好似好正喎......
作者: daivdhong    時間: 27-7-2009 23:03
air rider超好玩呀
我叫KiRo24
得閒叫埋我玩啦
作者: alexlamlouu    時間: 27-7-2009 23:35
點add人+ ?
作者: bbman233615    時間: 28-7-2009 00:07
好似右上角add人...
如果add到,add me "Springs"
作者: 喧喧上等    時間: 4-8-2009 20:05
46# bbman233615

樓主可唔可以幫我申請呀?
如果得既話你係到應一應我,我先pm你啦
thx^.^
作者: wongjay36    時間: 4-8-2009 23:35
pm左你啦樓主~
幫我整個ac丫唔該~
作者: COCOBOYBOY    時間: 6-8-2009 13:00
好想玩/^\

不過..唔知咩時候...我怕隻game 封香港ip,,,,/.\
作者: 喧喧上等    時間: 7-8-2009 22:34
樓主應下人得唔得呀?
唔該唔好潛水丟低自己個貼唔理啦 /口\
作者: 凍檸水OO    時間: 10-8-2009 13:12
我都想玩
但係唔識開ac
作者: M.P.Necromancer    時間: 10-8-2009 14:32
跑跑宇宙飛車- -
笑到甩肺
作者: 凍檸水OO    時間: 10-8-2009 19:11
岩岩有個用到既id了
但係去唔到第4幅圖
係咪多左個步驟
作者: hinhingo    時間: 10-8-2009 19:43
我又要AC 呀
作者: steven199523    時間: 11-8-2009 00:18
好得意呀!!
作者: bbman233615    時間: 14-8-2009 01:06
我無韓國id, 幫唔到你地申請,
不過如果你揾到用得到的id, 我會同你申請..
作者: cdg011137    時間: 24-8-2009 13:33
樓主..我搵到id用到..但入到去第一步係咩認證..禁來禁去都唔得...
同你副圖有差別 >< 第一步唔係入資料..入資料係第二步..
作者: 凍檸水OO    時間: 24-8-2009 18:35
我之前都pm過樓主
佢話18歲以上既id要電話認證
依家我玩到了
作者: cdg011137    時間: 24-8-2009 21:32
咁請問個電話認證要點搞嫁...
我亂打個數字落去..佢好似話號碼不岩...
作者: 凍檸水OO    時間: 24-8-2009 22:33
我都唔知
我係之後搵到18歲既id
作者: cdg011137    時間: 24-8-2009 23:16
咁即係我個個id係18歲樓下???
要搵個大過18歲既id先得??
作者: 凍檸水OO    時間: 25-8-2009 12:07
18歲 / 18歲以下既id先唔洗電話認證
作者: 冬羽    時間: 25-8-2009 14:24

[[bao_29]]我還是找不到身份證number...

請問那個樓主名字要作的還是要用真的
作者: bbman233615    時間: 26-8-2009 01:41
[]我還是找不到身份證number...

請問那個樓主名字要作的還是要用真的
冬羽 發表於 25-8-2009 14:24

嗯要用真的,我又有一批id,pm左你
作者: vivivi17    時間: 26-8-2009 03:12
我又想玩喎
可唔可以幫我整埋AC家
作者: cdg011137    時間: 27-8-2009 01:38
我試左第一版個d id n咁多個都唔得 /3\ 我搵晒91同92年既id都唔得...
樓主可唔可以比埋我...麻煩你..
作者: 玄機使    時間: 28-8-2009 14:19
樓主有冇d新ge korea id可以send比我啊,附件個d比人申請哂....
作者: 小朋友你好    時間: 28-8-2009 15:09
講真附件一定100%俾人用晒
作者: 玄機使    時間: 28-8-2009 19:19
樓主去左邊啊/ . \
作者: icacc    時間: 4-9-2009 22:00
樓主可唔可以幫我整個ac唔該- - 或者id都可以 唔該晒
作者: 鴻-    時間: 5-9-2009 18:01
畫面比卡丁車更好
唔知hk幾時有
作者: *忘.義*    時間: 5-9-2009 19:04
有冇人可以幫幫我 隻GAME好似裝唔到
  msn:fungcool@hotmail.com  3q
作者: 3765411    時間: 15-8-2010 17:51
隔左成年 出左 其他國家服未- -?'
作者: elswork123    時間: 1-9-2010 15:47
hk會唔會出?
作者: MICK淚情    時間: 1-9-2010 16:43
好似次激過跑跑

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://voezwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2