樂古Nakuz

標題: 評102天龍,對天龍感覺及天龍派的心得 [打印本頁]

作者: 夜月龍兒    時間: 27-7-2010 23:24
標題: 評102天龍,對天龍感覺及天龍派的心得

呢次係我第一次開post 亦係最後一次!
本人係天ser既天龍
全身4石 帶1粒5石 差2孔先齊石
冰:220 火 170(30-抗) 玄 1202(200-抗) 毒 903(140)-抗  
武魂完全未整~

本人係體天龍~ 身法方面會略遜一籌
感覺上 4石都無太多對手

本人對這遊戲的感覺
我覺得 系打機既途中 可以認識到朋友 先系我玩呢隻game既得著!!
眼見好多人 ac打好石 又串人又笑人 只會令到身邊既朋友 慢慢離開 我覺得咁樣做係好不智...
當我打好左全4石 都覺得2年黎天龍既生涯要結束... 賣ac既時候,好多朋友叫我唔好走
我諗左一陣,我諗到系天龍咩都可以放棄,而友情係唔可以...所以會玩另一隻acc
當你打大交 掛機 既時間...嘗試下認識下周圍既人... 會對你有所得著
可能你覺得我費up.. 但呢個係我2年黎最珍惜既野

我呢個天龍 上面既裝 上面既石 好多都係由朋友所比既..
就算呢個等級 都係朋友 幫我升.... 連最最重要既7節都係朋友刷比我...
睇到呢到 我唔係話利用朋友.. 只係 我呢個acc係集合友情既力量..
有一啲朋友 我係 好想多謝
上一手clover紫,細笨,紫音蝶,上一手既小欣,剎神之風,pan,青蛙,翼仔,天山幻影,冰戀花,武僧,dennis,苦咖啡,晴雨,燕南天.長草...仲有好多好多好多
藉呢個機會 我都想同  版主 恆  道歉
上次我係好嬲 先會咁講
但我真係一直當你係我好朋友
希望你可以add番我msn =-=

下面留一留位打天龍心得....... 扣分都照留
作者: 夜月龍兒    時間: 27-7-2010 23:24

配點方面: 我認為 4石下係全體...........5石上係全身

屬攻方面  3石人...可玩4,3屬 (基於抗性分怖問題)
             4石人...可玩3,2屬
             5石人...可玩3,2屬
             6石人...可玩4,3,2屬 (基於玩家既經濟原因)

裝方面 攻裝: (屬攻x4,3)()(命中)是需要的......(身法)(內/外攻)有會更好
         防裝: ()()(會防)是需要的.......(雙防)(身法)有會更好

ps.攻裝盡量追求多屬性............
神器方面>>>> 我建議102天山減速環.......實用吧...

打石方面 攻裝:屬攻 命中 減抗 屬攻  (能保持輸出
            防裝:體 閃 抗 身/抗  (雙抗 有好大仇口先上

武魂方面 建議 雙屬攻 雙-抗 雙下限

打交方面>以下係本人打交既心得(只是一個參考) 門派的排位也是本人應為最具威脅的門派次序
no.1天山> 我最怕既職業... 天龍封技相對少
               打天山的口訣 佢打你一下 你要還番一下 (就好似高級反擊一樣)
               當佢出移花,封穴,加速  當佢出點穴,用非枯(下稱30怒)解吧
no.2丐幫> 出了80技後....很可怕的職業
               打丐幫的口訣 硬吃硬
               丐幫既封技 就好似"街頭霸王"咁 不停搏落去
               基於丐幫有上毒,本人喜歡一入去就加速及隱身
               對方使用散功..用30怒吧
               當無狗及失明一起使用,只好比人打 暫時想不到解決方法
               佢地既80圈圈 硬吃硬......照打 不用跑.. 跑不掉的..
no.3明教> 開頭 第9秒 就出 30怒!!!!!!!!!!!!
               極速點一下 萬岳朝宗!!!!!!!      
               到80技 再封 再隱  (前頭戈幾刀 硬食吧..)
其餘不分先後.

逍遙> 佢出散功 出30技
         被佢放大 可隱/可封穴
武當> 以同石(4石)來說 武當不是天龍對手
         加速及隱身 其次打氣/封技
         慢慢丟技能
峨眉> 先打氣
         慢慢平推 出雪擁藍關同欲擒故縱
         雪擁出buff的多少 及 ec障眼出buff的多少 就是 決鬥的關鍵
         多數ec喜歡半血才清心
         到達半血.....封穴....丟技..............正常都差不多了
         保持跟對手的距離 (可避 西子 九爪 n 西山)
星宿> 先隱
         掃技.....
         個人認為 無技術可言...
         單屬傷害 非常可觀
少林> 對方出反彈 必須加速走/隱身
         其餘都是硬吃硬..
天龍> 先"讓"佢鎖 由佢出3陽
         佢個鎖完 你先鎖佢 咁你個3陽 佢要食多1秒...
         同門比試 都係在於 雪擁buff出現的多少

其實玩天龍 都係計數... 睇下邊種有得 -抗 -防  放大 就系 有利情況出
我多數 喜歡 先 "指點" 再 "欲擒故縱" 再加 "1陽指"
如果未被人封 就出 "少澤"  "10怒"  及  "雪擁"
再出 "八門" 及 "三陽"
基本我會出的技

我認為 天龍 夠血 就好好玩  呢個都係我定位
但係天龍有不同定位.... 點玩都可以玩出自己風格!!!!!!!!!
以上係我既心得 希望幫到新手
有意見 歡迎討論
btw 呢隻天龍 8月頭放 byebye大家
作者: kelvin426    時間: 27-7-2010 23:28
感動到爆.~_~
你隻天龍...已經係4石完美.@@
我相信恆恆唔會咁小氣嬲我地既;s
作者: rllforever    時間: 28-7-2010 00:53
我都糸天龍,101lv,2800總屬攻,就黎全4,仲有幾粒3,除左血之外全部高你,但係南服都糸係比人秒
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 08:49
我都糸天龍,101lv,2800總屬攻,就黎全4,仲有幾粒3,除左血之外全部高你,但係南服都糸係比人秒 ...
rllforever 發表於 28-7-2010 00:53

我相信一山還有一山高 呢個道理既..
如果閣下各方面都高過我 應該強化方面花左唔少功夫..
天ser入面既全4 應該我都應該冇邊個會慘敗
如果閣下係 4屬分散 既2800總屬  我相信好多人都打得贏你既..
呢2個係我諗既case姐
btw 我期待閣下的屬性圖.
作者: 前世今生    時間: 28-7-2010 09:02
記住返黎探我地t^t
作者: -yu-    時間: 28-7-2010 09:07
今日我同你天各一方
假如有日我地偶然咁係街上面撞到
我地會點下頭
然後話
調李露媚.
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 09:09
今日我同你天各一方
假如有日我地偶然咁係街上面撞到
我地會點下頭
然後話
調李露媚. ...
-yu- 發表於 28-7-2010 09:07

一陣上面除你名先 /....\
作者: -yu-    時間: 28-7-2010 09:13
一陣上面除你名先 /....\
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 09:09

我要多多向鈺學習..
作者: 浪跡天涯002    時間: 28-7-2010 09:29
我相信一山還有一山高 呢個道理既..
如果閣下各方面都高過我 應該強化方面花左唔少功夫..
天ser入面既全4  ...
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 08:49

你係第一個整喊我既人...認住你

比我知道你唔成日on天山童既你唔好開msn,實震爆你...

無論係個人心得,屬性圖,感想,都係最好果堆,所以分別加左25及20

我會幫你申請列入埋精華

老恆原諒佢啦...
作者: ◇帥靈╭*    時間: 28-7-2010 10:02
你係第一個整喊我既人...認住你

比我知道你唔成日on天山童既你唔好開msn,實震爆你...

無論係個人 ...
浪跡天涯002 發表於 28-7-2010 09:29

天涯兄,你唔加我打你都似:lol

樓主保重啦~_~!
我都唔知自己可以講d乜 - -
作者: 浪跡天涯002    時間: 28-7-2010 10:12
天涯兄,你唔加我打你都似

樓主保重啦~_~!
我都唔知自己可以講d乜 - - ...
◇帥靈╭* 發表於 28-7-2010 10:02

-.-好難加你wo...

你叫我天涯弟就差唔多,你大我咁多,又係幫主夫人~.~
作者: chingccs    時間: 28-7-2010 10:21
呢次係我第一次開post 亦係最後一次!
本人係天ser既天龍
全身4石 帶1粒5石 差2孔先齊石
冰:220 火 170(30- ...
夜月龍兒 發表於 27-7-2010 23:24

(.........我覺得 系打機既途中 可以認識到朋友 先系我玩呢隻game既得著!!
眼見好多人 ac打好石 又串人又笑人 只會令到身邊既朋友 慢慢離開 我覺得咁樣做係好不智...)

講得好好 再多ge石再有錢ge人都無用 反而開開心心玩下 識下打機朋友 從打機咁多朋友中 再細心選擇真心 真人可交的朋友 這也是十分好得著

讚!
作者: ◇帥靈╭*    時間: 28-7-2010 11:01
-.-好難加你wo...

你叫我天涯弟就差唔多,你大我咁多,又係幫主夫人~.~ ...
浪跡天涯002 發表於 28-7-2010 10:12

-.-"真係比你吹到脹晒..

我係話,你加幻兄呢個post分呀-_-!!
作者: 浪跡天涯002    時間: 28-7-2010 11:04
-.-"真係比你吹到脹晒..

我係話,你加幻兄呢個post分呀-_-!!
◇帥靈╭* 發表於 28-7-2010 11:01

人地打d野真係搞到我熱淚凝框...我知我打錯字wwww

你-.-太理性了
作者: ◇帥靈╭*    時間: 28-7-2010 11:07
人地打d野真係搞到我熱淚凝框...我知我打錯字wwww

你-.-太理性了
浪跡天涯002 發表於 28-7-2010 11:04

理性d唔好咩:lol
作者: 浪跡天涯002    時間: 28-7-2010 11:08
理性d唔好咩
◇帥靈╭* 發表於 28-7-2010 11:07

對我而言,不好
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 12:09
其實 我會on一隻神秘明教-.- (希望大家唔好爆佢個名)
多謝 長草 既 加分
多謝 其他人 既讚賞... 不過呢個post 真係我心所想
屬性圖的讚賞或劣評 真係唔多重要=.=
恆  你幾時on呀 \_/
作者: spe08065    時間: 28-7-2010 12:19
你咁多朋友既..'
作者: 浪跡天涯002    時間: 28-7-2010 12:24
其實 我會on一隻神秘明教-.- (希望大家唔好爆佢個名)
多謝 長草 既 加分
多謝 其他人 既讚賞... 不過呢個po ...
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 12:09

其實真係幾感動...

好在你唔係唔玩wwww

我仲會起天龍搵到你wwww
作者: 囍帖街×。    時間: 28-7-2010 13:02
補上對丐心得...

係速決型既就第一招出棒打然後出控幾招再爆技...

關鍵係被封穴/散功出非枯解唔解就冇機會贏到...

另見丐出橫掃最好繼續打佢因為走都係多餘...

總之抗閃防血夠高就有機會贏...講緊4石對4石...5就勉強左一d...

( 攻裝4孔搭好手工、二代102神加武魂有咁既屬攻完全係正常... )
作者: 囍帖街×。    時間: 28-7-2010 13:05
漏左幾句未講...

趁丐未出橫掃之前好先控佢出哂控技否則之後冇乜機會會出到...

除非你抗仲多過個丏減抗的話...
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 13:24
多謝你精闢既見解
我認為 血多 閃高 應該係 打丐幫 不二之法門
作者: 囍帖街×。    時間: 28-7-2010 13:32
多謝你精闢既見解
我認為 血多 閃高 應該係 打丐幫 不二之法門
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 13:24

點精都唔夠你個人既打法精...

( 補上打盾武當比打斜飛武當難一倍...

因為盾武當要扣完佢氣先可以扣到佢d血...

但斜飛武當只要扣血就可以...雖然有白鶴但始終盾武當係勁d... )
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 13:35
點精都唔夠你個人既打法精...

( 補上打盾武當比打斜飛武當難一倍...

因為盾武當要扣完佢氣先可以扣到佢 ...
囍帖街×。 發表於 28-7-2010 13:32

因為 尋日 打呢個post 係 12點先開 有d眼訓 打左句 口訣 就訓
我遲d會再改改
作者: 囍帖街×。    時間: 28-7-2010 13:44
因為 尋日 打呢個post 係 12點先開 有d眼訓 打左句 口訣 就訓
我遲d會再改改 ...
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 13:35

你唔駛解釋反正我冇興趣知...

另......我一係e個帖講小小野就突然多左成一百左右既瀏覽量...

咁究竟係人定係狂蜂浪蝶.....還是鬼?
作者: abc62030680    時間: 28-7-2010 13:55
扣分都要升張貼上no.1    upupup
作者: 1+4    時間: 28-7-2010 13:58
你揾到fd收了?,,我果位朋友佢話唔收,因為佢唔玩天龍隻game了,sorry,,
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 14:06
你揾到fd收了?,,我果位朋友佢話唔收,因為佢唔玩天龍隻game了,sorry,,
1+4 發表於 28-7-2010 13:58

係呀 我搵到其他人收.. 都多謝你先^^
作者: skakelvin    時間: 28-7-2010 14:12
記住探下我地  #99#99
作者: 囍帖街×。    時間: 28-7-2010 14:13
係呀 我搵到其他人收.. 都多謝你先^^
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 14:06

食之無味所以就棄?

會否可惜左d呢?
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 14:29
食之無味所以就棄?

會否可惜左d呢?
囍帖街×。 發表於 28-7-2010 14:13

其實都唔係
我要應付 alv 先要放棄隻天龍
作者: 銀元帥    時間: 28-7-2010 14:34
回復 10# 浪跡天涯002

天涯好感性@w@''
作者: edward5a    時間: 28-7-2010 14:40
10怒 30怒- -
可唔可以打個名出黎呢~.~
作者: 囍帖街×。    時間: 28-7-2010 15:02
其實都唔係
我要應付 alv 先要放棄隻天龍
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 14:29

應付a lv唔代表要放棄姐arma...

咁易就分到你心不如唔好考a lv...

根本只係藉口一個...
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 16:02
應付a lv唔代表要放棄姐arma...

咁易就分到你心不如唔好考a lv...

根本只係藉口一個... ...
囍帖街×。 發表於 28-7-2010 15:02

言不成理
幾專心既人都會分心
易分心就唔好考alv 咁每年考生 有大部分都唔駛考
試問 考試將到 不少既考生 都會放低遊戲去溫習
我呢個溫習 需要由9月去到4月份
留低天龍做咩? 又過一排又執裝?
不如賣比1個有心既人 等佢再玩 唔駛比我個acc塵封
作者: kelvin426    時間: 28-7-2010 16:15
10怒 30怒- -
可唔可以打個名出黎呢~.~
edward5a 發表於 28-7-2010 14:40

佢講緊果2招半怒.
作者: 囍帖街×。    時間: 28-7-2010 16:50
言不成理
幾專心既人都會分心
易分心就唔好考alv 咁每年考生 有大部分都唔駛考
試問 考試將到 不少既考生  ...
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 16:02

如果個個考親alv都要賣人仔咁用咁多錢玩黎做乜呢...

人係有控制自己手腳能力個wo咁都控制唔到要開CP

證明你係會好易受到外來因素影響到做野既人黎la...

再者放低唔代表要放手你大可以用e段時間儲離線經都可以

又何必要咁輕易放棄自己苦心經營既人仔...
作者: 燕南天    時間: 28-7-2010 17:38
唔錯唔錯 轉過隻人咪好 明教入石整裝我一定唔會錯 又可以共用
作者: 浪跡天涯002    時間: 28-7-2010 17:52
唔錯唔錯 轉過隻人咪好 明教入石整裝我一定唔會錯 又可以共用
燕南天 發表於 28-7-2010 17:38

大王都黎左@@
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 18:02
燕南天 發表於 28-7-2010 17:38

明教入石係好呀=.= 仲好貴tim /.\
作者: kelvin426    時間: 28-7-2010 18:15
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 18:02

哈哈哈哈, 有排你搞~_~
作者: 1+4    時間: 28-7-2010 18:16
回復 41# 夜月龍兒 佢比埋個go pw你?#3點入點上石^^
作者: 夜月龍兒    時間: 28-7-2010 22:36
對天龍的見解及打交小方法 已更新
請賜教
作者: tkpst    時間: 28-7-2010 22:57
回復 2# 夜月龍兒

不管如何,你系呢隻遊戲認識訴咁多好朋友,已經好幸福^^

至於pk打法方面,每個人都有唔同出技次序,如果先計好對手ge打法,對手又跟足你ge推算咁走,當然可以無往而不利
但係缺點就係如果你慣左打d同一打法ge對手,自己用同一種打法應對,當遇到新對手用你無想過ge出技次序黎打,你ge應對就好有可能變得綁手綁腳

所以都係唔好比慣有ge手法綁死自己,要於實戰中尋求應對之

你隻天龍真係好勁呀,有機會切磋下,我都係天ser架^^
作者: 夜月龍兒    時間: 29-7-2010 08:25
回復  夜月龍兒

不管如何,你系呢隻遊戲認識訴咁多好朋友,已經好幸福^^

至於pk打法方面,每個人都有 ...
tkpst 發表於 28-7-2010 22:57

其實我有同你打過嫁- - 不過完全唔夠你個丐幫打 /.\ 打左1/3都唔夠 戈陣98級
作者: -yu-    時間: 29-7-2010 09:07
夜月龍兒 發表於 28-7-2010 18:02

最多....我考慮下你講個80技同拆符xd
作者: kelvin426    時間: 29-7-2010 13:04
最多....我考慮下你講個80技同拆符xd
-yu- 發表於 29-7-2010 09:07

我又考慮下 幫佢升lv~_~
作者: -yu-    時間: 29-7-2010 13:17
我又考慮下 幫佢升lv~_~
kelvin426 發表於 29-7-2010 13:04

我地調更得吾得=.=
作者: kelvin426    時間: 29-7-2010 16:05
我地調更得吾得=.=
-yu- 發表於 29-7-2010 13:17

你都傻既-,- 梗係唔得.xdd
作者: -yu-    時間: 29-7-2010 19:29
你都傻既-,- 梗係唔得.xdd
kelvin426 發表於 29-7-2010 16:05

ww都吾見左
作者: kelvin426    時間: 29-7-2010 19:34
ww都吾見左
-yu- 發表於 29-7-2010 19:29

佢返左大陸
作者: 哇咔咔    時間: 29-7-2010 20:22
我都係玩天龍....
我覺得最難打明教囉-.-"
一開波拉你..之後好快88t__t

天山一d都唔勁...
佢點穴+移花....解完封死佢就ok

黑e都一般...如果無手殘既話..
佢9頭你>>解完即封..爆返一套技
最後佢又爆哂d技 你d冷卻回好啦!!
又可以屈返佢~
作者: -yu-    時間: 29-7-2010 21:55
其實佢打咁大篇野點解可以咁有心機睇晒-.-
作者: kelvin426    時間: 29-7-2010 21:59
其實佢打咁大篇野點解可以咁有心機睇晒-.-
-yu- 發表於 29-7-2010 21:55

人地邊似你-.-
作者: -yu-    時間: 30-7-2010 08:36
人地邊似你-.-
kelvin426 發表於 29-7-2010 21:59

我真係睇左少少就冇再睇= =
作者: 夜月龍兒    時間: 31-7-2010 11:52
ww都吾見左
-yu- 發表於 29-7-2010 19:29

我回來喇~ -.- 遲D再打心得先
作者: -yu-    時間: 5-8-2010 21:37
我回來喇~ -.- 遲D再打心得先
夜月龍兒 發表於 31-7-2010 11:52

好期待呀....睇到一大篇就可以skip...
作者: ★吖亷;]    時間: 5-8-2010 22:16
朋友系最重要=]
作者: 夜月龍兒    時間: 7-8-2010 14:23
好期待呀....睇到一大篇就可以skip...
-yu- 發表於 5-8-2010 21:37

-.- 你唔好入黎喇 /.\ 又唔係睇!!!!!-.-
作者: 浪跡天涯002    時間: 7-8-2010 17:26
-.- 你唔好入黎喇 /.\ 又唔係睇!!!!!-.-
夜月龍兒 發表於 7-8-2010 14:23

我等緊你既論文.
作者: 樂仔乂    時間: 7-8-2010 19:45
hi wwb0_0你ac又多左血= =
作者: kelvin426    時間: 7-8-2010 19:52
hi wwb0_0你ac又多左血= =
樂仔乂 發表於 7-8-2010 19:45

你回post速度都幾快.
人地post左咁耐 你而家先回.
作者: 夜月龍兒    時間: 7-8-2010 22:07
你回post速度都幾快.
人地post左咁耐 你而家先回.
kelvin426 發表於 7-8-2010 19:52

遲到好過冇到 A_A
作者: -yu-    時間: 8-8-2010 20:35
遲到好過冇到 A_A
夜月龍兒 發表於 7-8-2010 22:07

我當你透明架喎-0-
作者: 樂仔乂    時間: 8-8-2010 20:59
回復 63# kelvin426

我都睇唔到-.-
作者: 浪跡天涯002    時間: 8-8-2010 21:49
ww篇野真係唔錯~.~
作者: -yu-    時間: 8-8-2010 22:56
ww篇野真係唔錯~.~
浪跡天涯002 發表於 8-8-2010 21:49

可吾可以比個大意黎#21
作者: 小琉子    時間: 9-8-2010 01:05
@,@終於搵到啦....又話係第7頁
.\_/.肥wa誤導我!!!!
作者: 浪跡天涯002    時間: 9-8-2010 09:31
@,@終於搵到啦....又話係第7頁
.\_/.肥wa誤導我!!!!
小琉子 發表於 9-8-2010 01:05

-.-你問佢不如pm問我-.-
作者: 小琉子    時間: 9-8-2010 11:22
浪跡天涯002 發表於 9-8-2010 09:31

=o=冇呀,聽佢講開,咪上黎8下囉''
作者: 夜月龍兒    時間: 10-8-2010 13:36
浪跡天涯002 發表於 9-8-2010 09:31

-.-佢問你不如msn問我-.-
作者: 浪跡天涯002    時間: 10-8-2010 13:47
-.-佢問你不如msn問我-.-
夜月龍兒 發表於 10-8-2010 13:36

菊花WW說:「 做人呢...就要厚道#8。」
作者: 夜月龍兒    時間: 10-8-2010 22:10
菊花WW說:「 做人呢...就要厚道#8。」
浪跡天涯002 發表於 10-8-2010 13:47

得半句咁少 -.-
呢句正常係 追開故d人 先會講
做人呢 就要厚道 你出文快時我又睇得快 咁咪皆大歡喜囉 -.-
作者: 塚愛妹妹    時間: 10-8-2010 23:24
配點方面: 我認為 4石下係全體...........5石上係全身

屬攻方面  3石人...可玩4,3屬 (基於抗性分怖問題)
  ...
夜月龍兒 發表於 27-7-2010 23:24

慢慢丟技能
我覺得不是 因為我都係武當之人    如果武當好似我技術咁勁既話
  天龍同石 係唔夠武當打 因為武當 2輪技 係可以打到你企係到 又會比人打死
不過都係睇番人既技術
作者: 浪跡天涯002    時間: 11-8-2010 08:20
得半句咁少 -.-
呢句正常係 追開故d人 先會講
做人呢 就要厚道 你出文快時我又睇得快 咁咪皆大歡喜囉 -.- ...
夜月龍兒 發表於 10-8-2010 22:10

咁如果靜係我睇得快,條友出得慢咁點搞-.-
作者: 虛假    時間: 11-8-2010 08:42
還是果句..有錢就咩都得
作者: 夜月龍兒    時間: 11-8-2010 14:08
         慢慢丟技能
我覺 ...
塚愛妹妹 發表於 10-8-2010 23:24

4石武當 攻擊力 尚未算高
小弟既4石天龍 自問一般 但我敢講 我企系到 食你2輪技 我仲會有1半血
而武當 (如果唔係盾武) 你食我一輪技 我包你重傷 或者 出得校場
唔係我自大 係武當優勢 絕對不在4石
你技術好唔好 我就唔知  天山童既4石武當 技術都絕對唔差
作者: 1+4    時間: 11-8-2010 14:20
回復 78# 夜月龍兒 咁又係未必,,e家既武當出曬2次技,一定過1半血==,,除非玄抗,,,我比5石武當打,都就死/死埋#3  我指我唔還手果陣#2
作者: 樂仔乂    時間: 11-8-2010 14:32
我覺得武當最少要5石先開始勁..=.=
作者: 夜月龍兒    時間: 11-8-2010 15:34
回復  夜月龍兒 咁又係未必,,e家既武當出曬2次技,一定過1半血==,,除非玄抗,,,我比5石武當打,都就死/死埋#3  ...
1+4 發表於 11-8-2010 14:20

我講緊 4石打4石 4石我由佢掃2輪邊會過1半
戈陣 我用 幻得幻失 打1個99lv武當(4石) 同 1個 92lv明教
個武當 掃完技 都未到1半 仲未計個明教打我

5石打5石 唔同層次 5石 武當 去到3k玄攻 但5石天龍 多得幾萬血 梗係過到一半
你睇樂仔講 佢都係話 5石先開始勁
作者: vincentaus    時間: 11-8-2010 16:15
完全冇提及本王
嬲你一萬年>O<
作者: 夜月龍兒    時間: 11-8-2010 16:40
完全冇提及本王
嬲你一萬年>O
vincentaus 發表於 11-8-2010 16:15

有呀.... 你見唔見到 特別鳴謝 有3點 >>"..." 你在入面 a_a
作者: kelvin426    時間: 11-8-2010 19:32
有呀.... 你見唔見到 特別鳴謝 有3點 >>"..." 你在入面 a_a
夜月龍兒 發表於 11-8-2010 16:40

咁都比你兜到-.-
作者: 浪跡天涯002    時間: 11-8-2010 19:42

...<----代表邊個-.-?
作者: 前世今生    時間: 11-8-2010 23:10
...
浪跡天涯002 發表於 11-8-2010 19:42

新婚快樂~_~

諗到辦法說服大王沒有@@?
作者: 夜月龍兒    時間: 11-8-2010 23:18
新婚快樂~_~

前世今生 發表於 11-8-2010 23:10

咁有誠意 咁快講定@@ 真係同長草好朋友呢
作者: vincentaus    時間: 11-8-2010 23:56

得果3點
完全表達唔到本王既霸氣
作者: 夜月龍兒    時間: 12-8-2010 00:05
得果3點
完全表達唔到本王既霸氣
vincentaus 發表於 11-8-2010 23:56

一陣加多3點比你
同埋 唔通我打 多謝海若咩-.- 更加冇霸氣
作者: 恆-    時間: 12-8-2010 00:06
得果3點
完全表達唔到本王既霸氣
vincentaus 發表於 11-8-2010 23:56
叫你菊花臣又唔鍾意
作者: vincentaus    時間: 12-8-2010 00:27
想問你玩個明教唔會係幽掛-.-
作者: vincentaus    時間: 12-8-2010 00:29
一陣加多3點比你
同埋 唔通我打 多謝海若咩-.- 更加冇霸氣
夜月龍兒 發表於 12-8-2010 00:05

我老婆個名唔洗霸氣
作者: 浪跡天涯002    時間: 12-8-2010 10:19
新婚快樂~_~

前世今生 發表於 11-8-2010 23:10

我都唔知點邀請大王~.~
作者: kelvin426    時間: 12-8-2010 11:00
想問你玩個明教唔會係幽掛-.-
vincentaus 發表於 12-8-2010 00:27

咁又唔洗玩幽咁折墮
作者: vincentaus    時間: 12-8-2010 19:12
咁又唔洗玩幽咁折墮
kelvin426 發表於 12-8-2010 11:00

咩折墜
果個係本王放寵同做倉既AC
作者: kelvin426    時間: 12-8-2010 20:40
咩折墜
vincentaus 發表於 12-8-2010 19:12

咁仲唔叫折墮?!
作者: 夜月龍兒    時間: 12-8-2010 22:25
咩折墜
vincentaus 發表於 12-8-2010 19:12

幽 rip....
折墮 /.\
作者: 夜月龍兒    時間: 6-11-2010 22:50
3個月後 推一次
作者: 浪跡天涯002    時間: 6-11-2010 22:51
3個月後 推一次
夜月龍兒 發表於 6-11-2010 22:50

這裡不能純推文,看著你是新手,饒你一次A__A
作者: 夜月龍兒    時間: 6-11-2010 23:02
我好耐冇on了 a_a  幾個月先推 唔會呃post掛

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://voezwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2