查看: 5322|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [民意收集]第2次版主民意調查*你滿意版主的表現嗎?

關閉 [複製鏈接]
1)你個人應為版主有什麼要改善的空間?
其實我覺得已經好比心機-_-..檢查+分 -分方面也做得好好...
以版主職務黎講, 已經做齊. 所以我覺得冇乜野特別需要去改善...
keep住而家咁就ok @@v...

2)你對本版的有什麼意見?
意見就無乜-_-...
基本既野都好ok...而且版主更花時間花精力去搞活動...
... 始終重點係人流太少...
呢個問題我都諗唔到有d咩好意見可以提到出黎 -_-..

3)你最喜歡那位版主呢?
.................(默)
好難取捨....
可以全選嘛=   =???

4)你想不想做本版的版主??
以前經常上黎既時候都有諗過做....
但係而家唔會... 始終而家好少上黎樂古...
上網既時間都比之前少左 ...無可能成日上黎管理版面...
做唔到一個盡責既版主...
做版主的話就至少要完成版主基本的職務...
如果做唔到既話就唔會亂答應....

我講d野都冇乜建設性 ~_~" ... 唔駛+分... 唔倒扣分就得... haha...

評分

參與人數 1樂點 +13 收起 理由
siu芷 + 13

查看全部評分

回復

re 雞尾
人流問題嘛.
因為星夢的玩家人數大不如前
星夢版沒有變死城我也感到恩惠~

re 鋒.靈
我嘛..
我有毛皮set送出xd
siu芷 發表於 20-8-2009 21:35

嗯 比之前少左好多...
不過到每年暑假星夢人流都會多返少少 ._.v

毛皮set@@... 唔錯既獎品...
有機會的話我嬴佢返黎 a_a+
回復

噗..想說
星夢版可是有四位版主的= =
小夜* 發表於 21-8-2009 00:56

那就是說...有2位被無視了 =.=....
回復