打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 終於改技啦

死契弟呀
係你自己要求我拎左張圖出黎先再講野
咁我咪拎囉
跟住又要比你串
唔拎又要比你串
傻仔你係唔係現實生活比人串得多要係到發洩呀
係就講我唔會怪你[]
仲有你話私服唔可以有7技大佬
公服未出102神器戈時私服 ...
stanley2036 發表於 8-5-2009 22:03

請集中討論呢隻遊戲
我現實生活係點,完全唔關你事
你連呢D都講埋,只你反映你係度發爛,係度賴皮
而家承認拎張假圖,拎張私服,BUG圖出黎啦?
仲要拎住呢張圖當係真,係正服討論區笑人ON9?

你自己慢慢繼續吹啦,大家眼睛雪亮既,不過唔緊要
你D POST人見人插又唔係第一次[[bao_33]]
回復 支持 反對

請集中討論呢隻遊戲
我現實生活係點,完全唔關你事
你連呢D都講埋,只你反映你係度發爛,係度賴皮
而家承認拎張假圖,拎張私服,BUG圖出黎啦?
仲要拎住呢張圖當係真,係正服討論區笑人ON9?

你自己慢慢繼續吹啦,大家眼睛 ...
獅子庭 發表於 8-5-2009 22:10

咁你即係認你講錯野啦[[bao_36]]
又交代唔到[[bao_36]]
我張圖係網上面揾對得住天地良心[[bao_36]]
唔好笑死人啦叫左你交代左先好回貼依加仲唔知醜
我講你現實生活係因為你份人真係好好笑[[bao_36]]
死都唔認錯
我張圖唔係改(至少唔係我改)所以唔需要認
條垃圾知醜既就唔好再回喇[[bao_50]]
我都同你講到好累你死唔認錯都無計[[bao_50]]
回復 支持 反對

咁你即係認你講錯野啦[]
又交代唔到[]
我張圖係網上面揾對得住天地良心[]
唔好笑死人啦叫左你交代左先好回貼依加仲唔知醜
我講你現實生活係因為你份人真係好好笑[]
死都唔認錯
我張圖唔係改(至少唔係我改)所以 ...
stanley2036 發表於 8-5-2009 22:18

哇,拎住張假圖去笑人ON9都對得住天地良心?[[bao_50]]
我認錯啦,我地唔係同一世界既人,

真係怕左你,好佬怕爛佬,我以後唔會再回你
因為我面皮薄,你面皮之厚,真係嚇得死人

天地良心[[bao_33]]
回復 支持 反對

哇,拎住張假圖去笑人ON9都對得住天地良心?[]
我認錯啦,我地唔係同一世界既人,

真係怕左你,好佬怕爛佬,我以後唔會再回你
因為我面皮薄,你面皮之厚,真係嚇得死人

天地良心[] ...
獅子庭 發表於 8-5-2009 22:25

何以見得你面皮薄呢?
成十個貼都未認錯到呢個先認錯[[bao_36]]
同埋我都無錯又何以見得我面皮之厚呢?[[bao_36]]
回復 支持 反對

上面2位由改技講到寵技都得..
果然係有實力[[yoyo_195]]
回復 支持 反對

我都係唔玩武當算啦[[onion_77]]
回復 支持 反對

峨嵋都夠屈
原來天山仲屈
回復 支持 反對

丐幫改得幾好-3-
回復 支持 反對

佢目的好似唔想減少用武當明教玩家...or 改用其他
回復 支持 反對

我唔知點上咩?