打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 南服第一天龍-韓鬼人(更新至16/9)

39# 馬拉松好手

認同 !! 成魔之路丫麻  , 成班一早打機打到走火入魔啦 !!
回復 支持 反對

串人之前做足功課啦~佢自己都默認左賣車~話我作野?算鳩數啦你~你話我拎綜媛?你呢d就係誹謗啦傻仔
kin輝 發表於 17-9-2009 17:10

"玩車係樂趣 打機亦係樂趣 轉移下有咩問題"kin輝小朋友 睇清楚未架?

我睇你又鳩鳩柒柒 又話人傻仔 會吾會激動左d?

古時有 不愛江山愛美人 天龍有 不愛汽車愛韓鬼 人家喜好 與你何關?

再者 我就吾識鬼人真人 我就吾知你識吾識鬼人真人 你話佢默認 又會吾會佢吾想同閣下去爭抝d無謂野

令你誤解佢默認呢?

總之是否賣車都好 都係個人喜好 不關任何人事 你要討論小道新聞 可以去壹週刊見工(不過吾好講粗口

同埋視乎返閣下文化水準)  你要吊媽拆蟹 我諗榕樹頭班老童同你啱咀形d
回復 支持 反對

"玩車係樂趣 打機亦係樂趣 轉移下有咩問題"kin輝小朋友 睇清楚未架?

古時有 不愛江山愛美人 天龍有 不愛汽車愛韓鬼 人家喜好 與你何關?

再者 我就吾識鬼人真人 我 ...
flyhorse 發表於 17-9-2009 09:41

你好似仲未答我...你話我綜媛...係咪誹謗啵~你扯開話題做乜~
你話韓鬼人係咪賣車關我乜事~咁我又問反你我串佢又關你乜事~?
仲有開喇叭果日你如果唔係到我唔怪你~其實佢唔係默應~己經係明應左~佢話賣完一架我仲有第二架未賣~你唔該查清楚先啦~
你話我講粗口無文化-.-?挑你係到扮正經~韓鬼人同義天d人一日係喇叭講幾多次呀?你咁幫佢地~你不知索性幫勁d啦~義天講粗口就係有文化~其他人就係無文化同埋你講既榕樹頭班老童啦
唔好又扯開話題丫~大哥哥^^
回復 支持 反對

再者 我就吾識鬼人真人 我 ...
flyhorse 發表於 17-9-2009 09:41

喂~靚蝦王哥哥~我見你成日係喇叭爆粗嫁啵~做乜扮有文化呀
回復 支持 反對

31# 觀戰 佢好似唔止甘小屬攻
回復 支持 反對

減毒冇230得220 d屬攻石+手工d屬攻too唔止la   毒屬攻340< 有 9xx 冰玄屬攻850<=過1000la[[onion_56]]
回復 支持 反對

@.@真係好想知第時有冇得合SR.等唔同SR勁人打一打
回復 支持 反對

好勁啊[[onion_26]]
回復 支持 反對

d裝點可以咁勁假
回復 支持 反對

我好欣賞佢D自製@@好正
回復 支持 反對