打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 評南SeR 89星宿「尼路」(14/4更新)

上得毒抗打大飄嘅都雙孔毒抗。有得講?
單孔5抗已經lv 唔同啦- -
fongkapan 發表於 2-9-2012 22:50

80組有4孔?80組唔比上毒抗刷下細飄?
回復 支持 反對

80組有4孔?80組唔比上毒抗刷下細飄?
莫菁兒 發表於 2-9-2012 22:51

17已經講左次南ser 冇80組毒抗
仲有細飄需唔需要去到200幾300毒抗黎?囧
仲有我話評我隻人姐。冇話唔比我回番你點評我架?
紙上談兵。咪叫你黎整隻4石人黎切磋- -
回復 支持 反對

17已經講左次南ser 冇80組毒抗
仲有細飄需唔需要去到200幾300毒抗黎?囧
仲有我話評我隻人姐。冇話唔比我回 ...
fongkapan 發表於 2-9-2012 23:01

咁你又話會打下9字頭d人?_?
死啦講馬經d人大獲 評完隻馬要落場同隻馬鬥快
如果年幾前隻殤瞬未放既咪陪下你玩
要黎既不如黎新ser
仲有 你隻人問題係多嫁啦唔洗講咁多野
同埋 你做到隻丐既數值先講野 更唔洗講話係鍾無
回復 支持 反對

算啦係你眼中覺得呢家已好好抽 你繼續自己happy下
4石做到咁既數值真係打死人
想轉ser既黎新ser搵我 帶下你升又點話
回復 支持 反對

咁你又話會打下9字頭d人?_?
死啦講馬經d人大獲 評完隻馬要落場同隻馬鬥快
如果年幾前隻殤瞬未放既咪 ...
莫菁兒 發表於 2-9-2012 23:05

9字頭就有雙孔啦
我講9字頭你又拉番去話80組冇兩孔
講番80組你又拉番去90up
你大可以收d 人仔黎汁汁佢同我打- -
我隻人就企左係南ser
過到新ser 都整唔番相同數值,你咪過黎試下我咁上石嘅成效如何囉- -
回復 支持 反對

9字頭就有雙孔啦
我講9字頭你又拉番去話80組冇兩孔
講番80組你又拉番去90up
你大可以收d 人仔黎汁汁佢同我 ...
fongkapan 發表於 2-9-2012 23:12

咁南ser你地80組d人玩咩抗
其實同你講都哂氣完全牛頭唔搭馬咀
等其他人點評你隻人先
回復 支持 反對

哇 仲以為天龍來添////
雕文玩靈氣甘強...
...OK...
E條友不嬲得個講字架啦
...成日講埋D膠野 教人點打點打... 點打造星宿呢個門派...又話星宿廢又醒...
回復 支持 反對

咁南ser你地80組d人玩咩抗
其實同你講都哂氣完全牛頭唔搭馬咀
等其他人點評你隻人先:vict ...
莫菁兒 發表於 2-9-2012 23:16

自己去問下人囉
牛頭唔搭馬果個係你好冇。我講話90up講雙孔毒抗你就扯番落80組d人毒抗刷飄,答你南ser冇80毒抗。跟住又話番又話我同90up嘅人打咁點
重申一次你觀點。話我減副屬抗唔應該。易比人抗。我答80組冇人抗。你就話同90up打。我回90大數打交火冰抗。少人毒抗,一係毒抗嘅人就雙孔毒抗抗死
回復 支持 反對

哇 仲以為天龍來添////
雕文玩靈氣甘強...
...OK...
E條友不嬲得個講字架啦
...成日講埋D膠野 教人點打點打 ...
aT_one 發表於 2-9-2012 23:20

派膠唔比你多@@
教人玩星宿唔代表星宿勁
單屬門派4修有乜問題?你唔係得個講字都唔洗上黎樂古啦
就係因為你地呢d 盟塞觀念,港服同國服同石嘅數值,傷害差咁遠咪咁
全部古舊思想。單屬門派單修。雙屬門派雙傷。四屬門派先四修。單屬門派多修就痴線派膠
你地唔鍾意睇咪唔好睇。冇叫拎枝槍指住你叫你入黎睇入黎留言
回復 支持 反對

先唔講你減抗問題..
點身法都咁虛
倒不如點體力,符戒尚身法雕仲實際
要知道內攻打人唔多痛..
回復 支持 反對