打印 上一主題 下一主題
收起左側

firefox 3 Download day !一齊黎破記錄吧!

岩岩裝左...
以前果個唔知係咪2.0黎-_-
會唔會速度快d嫁-0-?
佢可以搵番曬我d記錄出黎-,-所以set左保持30日
回復 支持 反對

說明>關於Mozilla Firefox   
會睇到係咩版本
回復 支持 反對

嘩-.-
真係禁一禁錯制都彈曬d網出尼...

首頁果樣好唔掂-.-
回復 支持 反對

原帖由 我是個茶壺∼ 於 18-6-2008 19:16 發表
嘩-.-
真係禁一禁錯制都彈曬d網出尼...

首頁果樣好唔掂-.-

首頁唔掂自己可以換架-.-

點解話一禁錯制會彈晒d網出黎= =?

你禁咩制會咁..
回復 支持 反對

點破=.=話破就破架啦咩...
回復 支持 反對

回復 55# 的帖子

睇黎你無咩留意關於firefox消息

6月17日-與Firefox 3一起創造世界紀錄吧       

Mozilla 於 6 月 11 日發佈了 Firefox 3 RC3,這也是 Firefox 3 的最後一個 Preview releases 版本。與此同時,Mozilla 也公佈了 Firefox 3 的正式發佈日期(6月17日),到時用戶將可進入到 Firefox 的官方網頁中進行下載。
對於 Firefox 網頁瀏覽器的忠實用戶來說,下載 Firefox 3 來使用現在可以有多一重意義,就是與 Mozilla 一起共同創造健力士世界紀錄了。現在,用戶可進入到指定的頁面內加入承諾,於 Firefox 3 正式推出的 24 小時內進行下載,使 Firefox 3可以成為發佈首天最多人下載的軟件。現時,加入承諾的用戶已超越 110 萬人次,雖然現在距離 Firefox 3正式推出還不夠一星期,但也有足夠時間供閣下加入承諾,共同創造世界紀錄吧。

進入到Firefox 世界紀錄頁面內可查看世界各地已加入承諾的用戶數量。
回復 支持 反對

我不嬲都系用firefox..
ie1早神左..
回復 支持 反對

FIREFOX 3 真係快過2 , 一個字,,,,爽[[onion_32]]
PS:我岩岩先轉用FIREFOX3 , 之前係用FIREFOX2

回復 支持 反對

岩岩裝左3...瀏覽速度比2大增左好多...正呀,,哈哈
回復 支持 反對

好唔好用+..= =

我未用個..
回復 支持 反對