打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 依家有冇d online game係周街殺人-.-?

原帖由 mrdevil103 於 14-5-2008 20:52 發表

你覺得唔好玩 唔代表係無聊人先中意玩
我夠話你淨係識打怪升lv 無聊人先唔玩pk啦
下下打人都話要人同意 咁pk有咩意思
唔中意既咪打囉 唔通人地串你 你問佢"我可唔可以偷襲你呢?" 咁?
唔夠人打 咪升勁d
咁先 ...

十分同意""我都唔認為強p就等於無聊"
既然官方有呢種功能...就應該物盡其用[[bao_32]]
回復 支持 反對

有...GTA4囉...成班癲佬拎住把RPG周街射...笑到肚痛
回復 支持 反對

有得強p係一種好玩既感覺...
當然...如果真係玩埋d高手蝦新手...我覺得咁就唔好玩...
同埋要強p殺完人要有罰...
諗番起以前金庸追殺人時既感覺...
天方夜譚被人搶點去強p人..
不過到而家開始已經少左...
就算冇少都太多高等人殺低等人...
同埋冇咁多時間放落去玩...
所以永遠只做新手時...俾人殺得太多就冇心情玩@@
不過....
強p真係一種好好玩既行為...當然係殺d 串人,又或者係d白痴仔
回復 支持 反對

-3-GTASA 再上網下載連線軟件
d ser 好多人玩 幾百人
回復 支持 反對

原帖由 再次一遊 於 29-4-2008 04:30 發表
強p有咩好............
呢D只不過係d無聊人先中意玩既野

想同人pk 我覺得人地同意先得
無lala起度偷襲人  太無品

好似之前玩墨香咁
我一個人打全場秒怪
有d人想搶我場
等我回緊護 既時候無lala 用陣法打飛 ...

錯喇 有得周圍pk既game就一定有吹雞 吹雞就多數係公會啦
咁成隻個公會系統就變得更有用 吹雞對公會係好有幫助
成個公會變得更合作 會長指揮得好就會得到會員既尊重
某d弱勢公會,會不斷招收d新手入會 新手有左公會 成長得又會快d
而且吹雞殺人可以當活動玩 大大提升耐玩度 唔洗等GM搞已經有活動玩
前幾樓講得好岩 比人p死會推動自己去升lv
點解依家d game咁悶就係冇得pk
ps:魔獸既pk系統太爽了 3D既野外暗殺 殺完敵對種族又有分拎
儲夠分可以拎去換eq 真係暴雪先諗到
回復 支持 反對

依D遊戲有咩好玩呢...冇啦啦打打下怪就比人偷襲死
回復 支持 反對

古龍...正到....
格殺追主你黎斬
回復 支持 反對

原帖由 mrdevil103 於 14-5-2008 20:52 發表

你覺得唔好玩 唔代表係無聊人先中意玩
我夠話你淨係識打怪升lv 無聊人先唔玩pk啦
下下打人都話要人同意 咁pk有咩意思
唔中意既咪打囉 唔通人地串你 你問佢"我可唔可以偷襲你呢?" 咁?
唔夠人打 咪升勁d
咁先 ...

我冇話 唔應該有呢個功能wor
仲係pk唔同強p
係2回事黎
仲有我唔中意玩強p 就= 淨係識打怪升lv
睇黎你d 幻想力都幾勁下
仲有你唔中意升lv 咁pk又點會勁
無lv = 無技 =用既裝都低級過人
難度玩pk勁既人 會低lv@@
我真係唔信有人唔升lv pk會勁

仲人如果條由夠我打既  又洗鬼偷襲我
唔夠人打 你都傻下傻下
你試下打怪打得無咩血個時 睇下人地偷襲你 你又會有d咩反應ar
仲有墨香唔同其他game  無護既時候 扣血係幾倍....
你唔識就唔好起度嘈la

想玩pk就明正言順咁p我
就唔好起人 回緊野既時候p
咁俾人打 夠打就出奇la
唔知頭唔知腦起度吠

仲有我指既強p
係個d人用黎恰人既時候 先=無聊人做既野(其中一個情況)
唔代表 我話所有強p係無聊

唔該你睇埋我下面個幾句先好出聲

以上言論 絕無惡意
只不過係想你 睇清d 唔好曲解我既意思

回復 支持 反對

天堂吧~~~~~~~~
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

天龍八部
回復 支持 反對