樂古Nakuz

標題: NBALIVE08貼圖區 [打印本頁]

作者: 誠、––    時間: 17-3-2008 22:03
標題: NBALIVE08貼圖區
此地為貼圖區..
精彩的賽事/短片也可以..
有分加,視乎精彩程度..
要略術概況!

作者: 誠、––    時間: 17-3-2008 22:06
等我做第1個回覆先啦..XD"
獻上76人對溜馬,SUPERSTAR
76人D人好廢- -
搞到我唔敢射3分..
好彩係咁draw到foul..
唔係比j'oneal屈機= =
已經比高壓力佢係咁入波..
好彩第4節比我禁住左佢..j.tinsley又5犯休息,順利大勝!

作者: 誠、––    時間: 17-3-2008 23:17
又打完一場..
馬刺對快艇,我作客= ="
開頭領先成2x分..以為輕鬆贏,
點知第3節比人狂追,狂射3分..
打出14:2攻勢=.=
第4節最後一擊ginobilli炒左..
變左打加時..E.Brand5犯出返黎,真實傷左..唔係一早贏左xd"
最後13秒我head緊2分..
好彩k.thomas一個and1,咁就贏左![[bao_39]]
ps:我係玩隨機抽隊

作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 00:12
今日既最後一場..
爵士對湖人(我又作客了)
一直lead住爵士..最近都係9分距離..
成功鉗制d.williams,頭3節得分係4分,哈哈!
高比係第3節傷左都一直贏緊落去..
全隊湖人都係得分=]
很開心的一場[[bao_30]]

作者: 蕃•茄•仔    時間: 18-3-2008 10:01
你連帖2次(大指
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 11:59
你好可惡啊...= =一日出咁多....我岩岩今日考完mock...我諗緊拍片定影相放出黎好...
作者: 卍命運的殘酷    時間: 18-3-2008 18:48
原帖由 kelvinx 於 18-3-2008 11:59 發表
你好可惡啊...= =一日出咁多....我岩岩今日考完mock...我諗緊拍片定影相放出黎好...

拍片啦...拍片好睇d:lol
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 19:44
標題: 回復 5# 的帖子
對唔住..D相如果係同一個POST係解釋唔到..
仲有係唔同場合,唔通幾張相痴埋一齊= =??
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 19:47
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 19:44 發表
對唔住..D相如果係同一個POST係解釋唔到..
仲有係唔同場合,唔通幾張相痴埋一齊= =??

你進攻用咩戰術多??
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 19:50
標題: 回復 9# 的帖子
我進攻都通常唔較..隨非落後好多
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 20:00
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 19:50 發表
我進攻都通常唔較..隨非落後好多

勁呀@@..我多數用pick & roll pick& pop同埋shooter....咁你防守呢??
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:02
標題: 回復 11# 的帖子
防守人盯人..根住自己同補給,不斷走去來double人

之前打左場
金塊對巫師...
一直領先,不過巫師3劍俠射波射到我傻,
最後都贏左..

作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 20:07
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:02 發表
防守人盯人..根住自己同補給,不斷走去來double人

之前打左場
金塊對巫師...
一直領先,不過巫師3劍俠射波射到我傻,
最後都贏左..

我岩岩用馬刺對90 all-star.....-,-....馬龍d勾手好屈機....
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:12
標題: 回復 13# 的帖子
我係唔會用d明星隊同d世界隊..
之前打左2場都係火箭對活塞..
第1場比人大炒-0-
有yao,有francis都比人大炒..
試過比人炒3x分,最後拉番最近7分..
真係慘= =咁都比人炒..活塞既威力。
第2場報仇..
無左yao同francis,姐係依家nba火箭陣容..
R.alston射波好廢..
呢場全靠b.jackson射左好多關鍵3分波..
唔係輸得,打左2次加時..
第1次加時又係比人臨尾射3分,勁唔抵-0-
最後贏1分= =v[[bao_49]]
ps:麥基迪傷左一節

第2場

第2場

作者: 卍命運的殘酷    時間: 18-3-2008 20:14
我好想知道個nba live08個主程式係邊度下載...搵唔到...岩岩洗左機...
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 20:15
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:12 發表
我係唔會用d明星隊同d世界隊..
之前打左2場都係火箭對活塞..
第1場比人大炒-0-
有yao,有francis都比人大炒..
試過比人炒3x分,最後拉番最近7分..
真係慘= =咁都比人炒..活塞既威力。
第2場報仇..
無左yao同fra ...

NONONO!!!我係用馬刺隊挑戰90 ALL-STAR....比人屈係我-口-
我另外一場金塊對活塞...D防守真係幾勁V_V..佢地個比立斯仲要用3分雨攻擊我-口-....我靠AI 中投同MARTIN殺入去咬住D分
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:19
標題: 回復 16# 的帖子
唔貼d圖出黎??
活塞真係變態..我係咁比佢地blk
你都見到佢地3分幾準
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 20:20
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:19 發表
唔貼d圖出黎??
活塞真係變態..我係咁比佢地blk
你都見到佢地3分幾準

之前未BOOT機有事...2場都彈我GAME-,-
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:21
標題: 回復 18# 的帖子
咪係..我成日都彈game
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 20:22
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:21 發表
咪係..我成日都彈game

-口-我都唔知點解....可能球衣到有D問題....我研究下先
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:23
標題: 回復 20# 的帖子
係..有d球隊會彈,有d唔會..
如湖人主場球衣會彈
作者: 卍命運的殘酷    時間: 18-3-2008 20:25
究竟有冇人可以話比我聽個nba live 08主程式可以係邊度下載呀~"~我搵唔到呀
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:27
http://www2.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
作者: 卍命運的殘酷    時間: 18-3-2008 20:28
唔該晒...................
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:30
標題: 回復 24# 的帖子
唔洗..一直都有係度
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 20:31
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:30 發表
唔洗..一直都有係度

我岩岩試左..湖人冇事...你湖人對邊隊??
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:32
標題: 回復 26# 的帖子
唔記得-_-....
我記得公牛對唔知邊隊都有事..
我公牛對緊騎士無事..
總之某d有事
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 20:35
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:32 發表
唔記得-_-....
我記得公牛對唔知邊隊都有事..
我公牛對緊騎士無事..
總之某d有事

唔記得放球衣更新2.1-口-....
http://www.fs2you.com/files/915603ba-f333-11dc-a5fc-0014221f3995/
試下用左睇下點..我E+好似友冇事..好似係個名單有問題...
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:39
標題: 回復 28# 的帖子
又點-_-家下打緊場..一陣先down
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 20:40
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:39 發表
又點-_-家下打緊場..一陣先down

誠哥真強-,-可以一路玩一路回POST= =+
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 20:41
標題: 回復 30# 的帖子
因為stop左...好多msn
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 22:42
岩岩整左場我用太陽對90'ALL-STAR(5分鐘一節,super-star難度)開頭第1節..我D 球員配合得好好..由其係A米....所以一直lead住黎打...但係o'neal(90隊)係第1節最尾射左粒3分壓哨= =+到第2節...對方開始落力追....而我既a米同o'neal都表演出神勇..封到馬龍既入樽,其他球星既上籃第3節..球王MJ可能覺得熱完身...開始黎料...佢既飛身係樽係咁壓住我D球員..係正我D球員面前入樽..當佢地冇到..我D球員係比佢身形壓住訓晒係地下-,-完全冇反擊之力....第4節....今次MJ慢落黎...輪到馬龍同PIPPEN發威..用包夾都阻唔到佢地..而我方既A米同O'NEAL都好狼咁BLK佢地....可惜BLK走粒波既同時拎到FOUL波..比佢地上罰球線...最後分幾鐘只係差3分...而我既O'NEAL幫NASH PICK左..NASH 3分!!...IN&OUT-口-當場球迷一陣失望既聲音...而90隊即刻打個FAST BREAK....A米希望阻住佢..可惜比佢拎左個AND1......就係咁輸左= =+

nbalive08 2008-03-18 22-01-32-76.jpg (123.56 KB, 下載次數: 19)

nbalive08 2008-03-18 22-01-32-76.jpg

nbalive08 2008-03-18 22-17-55-53.jpg (140.81 KB, 下載次數: 18)

nbalive08 2008-03-18 22-17-55-53.jpg

nbalive08 2008-03-18 22-18-15-37.jpg (134.21 KB, 下載次數: 25)

nbalive08 2008-03-18 22-18-15-37.jpg

nbalive08 2008-03-18 22-18-23-50.jpg (136.48 KB, 下載次數: 20)

nbalive08 2008-03-18 22-18-23-50.jpg

nbalive08 2008-03-18 22-18-26-46.jpg (133.24 KB, 下載次數: 18)

nbalive08 2008-03-18 22-18-26-46.jpg

nbalive08 2008-03-18 22-18-29-09.jpg (133.47 KB, 下載次數: 17)

nbalive08 2008-03-18 22-18-29-09.jpg

nbalive08 2008-03-18 22-18-35-60.jpg (139.8 KB, 下載次數: 18)

nbalive08 2008-03-18 22-18-35-60.jpg

作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 23:31
標題: 回復 32# 的帖子
我又打左場..打到我炆呀個人,
不過你又係慘d既=]
騎士對公牛..我騎士,
因為實力同比分太近..一直都無換人,
變態左既ben gordon..2個甚至3個夾佢都當我無到..
係咁比佢入波..一係就比佢and1
因為L.deng比我係第1節整佢3犯,
不過真係好變態-0-..
佢d中距痴線..
唔係我相繼用Szczerbiak同d.gibson狂用james突破分波射3分..
我諗場波輸左好耐- -
加上傻仔ben wallace空哂既走籃都可以炒2球..我都無野好講..
罰球22連中..贏13分x)

作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 23:36
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 23:31 發表
我又打左場..打到我炆呀個人,
不過你又係慘d既=]
騎士對公牛..我騎士,
因為實力同比分太近..一直都無換人,
變態左既ben gordon..2個甚至3個夾佢都當我無到..
係咁比佢入波..一係就比佢and1
因為L.deng比我係第 ...

勁呀LOL......你罰球係咪人手射@@?....我用電腦射....真實D-口-
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 23:38
標題: 回復 34# 的帖子
係..人手射,人手射係好準
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 23:41
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 23:38 發表
係..人手射,人手射係好準

電腦射好可惡嫁..個評述一講話個球員係罰球線ON FIRE....中晒等等..佢就會即刻抄比你睇-,-....
送上一個名單.....我用D個名單唔見有彈出問題啦..可以試下...
D個係3月18更新的..即是今天-口-..但係火箭個新交易佢冇更新到..因為佢唔捨得GREEN-口-....
KEV.RAR為人物補丁...放入SGSM..唔係會有彈出問題...

nigu roster 3.7.rar

497.15 KB, 下載次數: 20

kev.rar

70.3 KB, 下載次數: 23

作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 23:42
標題: 回復 36# 的帖子
咁我唔要..係呀,我知..
佢好奸,都唔比人連入..
仲有,,快艇個SAM Cassell都無更新..
去左boston
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 23:45
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 23:42 發表
咁我唔要..係呀,我知..
佢好奸,都唔比人連入..
仲有,,快艇個SAM Cassell都無更新..
去左boston

你講我岩岩UPLOAD D個冇更新..定係之前個REAL ROSTER??
作者: 誠、––    時間: 18-3-2008 23:54
標題: 回復 38# 的帖子
更新到2月2x果個
作者: kelvinx    時間: 18-3-2008 23:59
原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 23:54 發表
更新到2月2x果個

咁你DL新D個囉- -.....
作者: 誠、––    時間: 19-3-2008 00:06
標題: 回復 40# 的帖子
自己調算了
作者: kelvinx    時間: 19-3-2008 00:08
原帖由 誠、–– 於 19-3-2008 00:06 發表
自己調算了

點解唔用??
作者: 誠、––    時間: 19-3-2008 00:09
標題: 回復 42# 的帖子
好多野down- -
拿拿臨打多場訓教
作者: kelvinx    時間: 19-3-2008 00:10
原帖由 誠、–– 於 19-3-2008 00:09 發表
好多野down- -
拿拿臨打多場訓教

2樣姐....入面唔係下載點黎嫁bor-,-dl完解壓就ok...
作者: 誠、––    時間: 19-3-2008 00:10
標題: 回復 44# 的帖子
算啦..唔緊要
今晚Last一場..
無乜精神= =..
籃網對溜馬,係咁比tinsley同o'neaal屈..
Diop第3節6犯離場,S.Williams傷左入廠-_-
完全比人屈機狀態..
好彩佢地多tunover,唔係我就88=]

最後一擊

最後一擊

O'neal命中率好高

O'neal命中率好高

咩叫唔準見過未= =?

咩叫唔準見過未= =?

送你識變色又怪形既van horn 3個

送你識變色又怪形既van horn 3個

作者: kelvinx    時間: 19-3-2008 09:46
原帖由 誠、–– 於 19-3-2008 00:10 發表
算啦..唔緊要
今晚Last一場..
無乜精神= =..
籃網對溜馬,係咁比tinsley同o'neaal屈..
Diop第3節6犯離場,S.Williams傷左入廠-_-
完全比人屈機狀態..
好彩佢地多tunover,唔係我就88=]

隻GAME冇個球員樣既問題= =++
作者: KEI    時間: 19-3-2008 20:42
等我又打返場先@_@"陣間報賽果
騎士vs塞爾特人@_@
作者: 誠、––    時間: 19-3-2008 21:08
標題: 回復 46# 的帖子
好鬼正,識變埋色
作者: KEI    時間: 19-3-2008 21:34
經過半個小時既激戰
騎士成功變成1人球隊@_@"
得1隻沖得入去/.\james
我試過比其他人沖入去,好可惜
因為我太廢-,-好少可突破成功

作者: 誠、––    時間: 19-3-2008 21:38
標題: 回復 49# 的帖子
好舊既名單
作者: 〒阿恆〒    時間: 19-3-2008 21:47
/_\部機唔夠勁..玩唔到
作者: 誠、––    時間: 20-3-2008 00:13
標題: 回復 51# 的帖子
質素較低d玩
又打左場靚波..
大炒魔術,以為鷹會大輸魔術-0-
第1節差唔多攻勢,鬥進攻= =
Nelson第1場比我搞到佢3犯..
第3場先出返黎,搞到佢地成隊波死哂..
j.johnson就係半場拎左28分..
第2節全中,勁!!
最後狂領先就贏左..無難度= =

J.Johnson半場28分玉照

J.Johnson半場28分玉照

最大領先比分..23分

最大領先比分..23分

MVP

MVP

D命中率高到!!

D命中率高到!!

Nelson 3犯

Nelson 3犯

成隊命中率無得比

成隊命中率無得比

比屈底的射籃圖

比屈底的射籃圖

J.Johnson

J.Johnson

第2節射7中7!!

第2節射7中7!!

作者: KEI    時間: 20-3-2008 10:26
標題: 回復 50# 的帖子
新的在哪裡?給我-3-"
作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 10:34
原帖由 KEI 於 20-3-2008 10:26 發表
新的在哪裡?給我-3-"

不看我的post的後果~"~
作者: KEI    時間: 20-3-2008 10:39
標題: 回復 54# 的帖子
剛剛看了@_@"!陣間再post!!
騎士vs湖人

預覽唔放啦[[bao_39]] 包靚....
http://www.fs2you.com/files/d731e19e-e5ee-11dc-b1d5-00142218fc6e
各ai高手制作既ai既最強ai混合-口-....超正(請大家不要用bug...打super star難度..遲d會放埋setting上黎...加強大家比電腦屈下既感覺..)
database資料夾放在C:\Documents and Settings\????\My Documents\NBA LIVE 08中取代
↑這個放在哪裡?

作者: 誠、––    時間: 20-3-2008 10:43
標題: 回復 55# 的帖子
都講左放係邊= =
作者: KEI    時間: 20-3-2008 10:44
標題: 回復 56# 的帖子
果到無同類型的/.\問問穩陣d!好啦信你了
作者: 誠、––    時間: 20-3-2008 10:48
標題: 回復 57# 的帖子
我的電腦-->你既文件檔--->nbalive08--->database
作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 11:17
原帖由 KEI 於 20-3-2008 10:39 發表
剛剛看了@_@"!陣間再post!!
騎士vs湖人

預覽唔放啦[] 包靚....
http://www.fs2you.com/files/d731e19e-e5ee-11dc-b1d5-00142218fc6e
各ai高手制作既ai既最強ai混合-口-....超正(請大家不要用bug...打super sta ...

你睇清楚係
http://www.fs2you.com/files/b9be520f-ef72-11dc-a99a-0014221b798a/
先係ai既下載點..唔好dl錯左lagoa court...
作者: KEI    時間: 20-3-2008 11:27
點解整到占士射波甘慢架/.\
空晒3分又炒-,-"0%
好彩都贏到,個電腦好似廢左甘既- -"
高比系第1節吾識郁@_@''
得個中鋒系到拎分
到第4節果條魚系甘射3分- -"
好彩之前領先得多

作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 11:38
原帖由 KEI 於 20-3-2008 11:27 發表
點解整到占士射波甘慢架/.\
空晒3分又炒-,-"0%
好彩都贏到,個電腦好似廢左甘既- -"
高比系第1節吾識郁@_@''
得個中鋒系到拎分
到第4節果條魚系甘射3分- -"
好彩之前領先得多

占士射波慢係因為佢要發揮明星動作.....(你按起手個時前面係空既..佢會計算你放位射..但係如果個時比人封波...咁就真係封左V_V但係咁射型好多...其實仲有好多動作..睇你識唔識出....動作快慢就要睇你點樣按同係咩位出手...有時係會慢..我覺得咁樣都有好處...可以傳波-口-...
放晒一定入果個唔係人黎-,-......而且空晒唔入唔關AI事-,-係SETTING問題

你覺得電腦廢係因為你冇用我POST既SETTING....用左之後玩SUPER STAR難度....之後開左會消體力,影響普通.....之後打XX年代明星隊...咁你就知咩點解誠哥同我打得咁辛苦先贏到-,-

作者: KEI    時間: 20-3-2008 11:42
標題: 回復 61# 的帖子
點禁會射快d-0-?!仲有咩動作可以出-0-?
教我plz-3-"
作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 11:49
原帖由 KEI 於 20-3-2008 11:42 發表
點禁會射快d-0-?!仲有咩動作可以出-0-?
教我plz-3-"

自己領會吧@@...咁先有樂趣....
作者: KEI    時間: 20-3-2008 11:50
標題: 回復 63# 的帖子
我依家就去個人練習果面試-,-"
作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 11:52
原帖由 KEI 於 20-3-2008 11:50 發表
我依家就去個人練習果面試-,-"

提示..有D要有人MARK住先出到...有D要用背籃攻先出到...同埋要岩位置...
作者: KEI    時間: 20-3-2008 12:03
標題: 回復 65# 的帖子
u h j k 呢4個制我都系岩岩發現用得-,-"
但系d制系甘遠-,-好難用
作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 12:09
原帖由 KEI 於 20-3-2008 12:03 發表
u h j k 呢4個制我都系岩岩發現用得-,-"
但系d制系甘遠-,-好難用

自己較制或姐用手制
作者: KEI    時間: 20-3-2008 14:04
又打完一場- -騎士vs活塞
趕住去街打波,吾打多字了
最勁果陣領先佢成30分- -

作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 18:41
原帖由 KEI 於 20-3-2008 14:04 發表
又打完一場- -騎士vs活塞
趕住去街打波,吾打多字了
最勁果陣領先佢成30分- -

你玩咩難度-,-.....點解可以咁樣贏
作者: KEI    時間: 20-3-2008 20:05
標題: 回復 69# 的帖子
超級明星囉-,-"我都覺好廢

你POST果個SETTING系邊-0-?

作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 20:32
原帖由 KEI 於 20-3-2008 20:05 發表
超級明星囉-,-"我都覺好廢

你POST果個SETTING系邊-0-?

LIVE08 patch(20/3 #3 REAL SHOES 5.5+護具紋身PACK ) #172
我睇你偷波數據...你用偷波bug??係咪一地界外個時你用舉手偷.....

作者: KEI    時間: 20-3-2008 20:35
NLSC 果d- -?有無link比我[[yoyo_143]]
作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 20:37
原帖由 KEI 於 20-3-2008 20:35 發表
NLSC 果d- -?有無link比我[[yoyo_143]]

去172樓咪有有囉-,-...附件黎
10成用偷波bug-,-37個.....唔好用bug玩....d隻game有d個bug的確好大問題...

作者: KEI    時間: 20-3-2008 20:45
咩系偷波bug?
作者: kelvinx    時間: 20-3-2008 20:47
原帖由 KEI 於 20-3-2008 20:45 發表
咩系偷波bug?

看#71...d頁
作者: 誠、––    時間: 20-3-2008 22:00
標題: 回復 75# 的帖子
我都覺= =
邊有咁多偷波..
我頂多都係10個...
我用bug有成>50個
作者: choykamwing    時間: 20-3-2008 22:06
30幾個偷波... 冇可能
作者: 誠、––    時間: 20-3-2008 22:09
標題: 回復 77# 的帖子
有..我可以>50,洗唔洗試比你睇?
作者: kelvinx    時間: 21-3-2008 00:23
原帖由 誠、–– 於 20-3-2008 22:09 發表
有..我可以>50,洗唔洗試比你睇?

= =不要用BUG[[tk_34]]
作者: 誠、––    時間: 21-3-2008 00:44
標題: 回復 79# 的帖子
我覺得佢用bug..
佢話無可能我先用bug試比佢睇

頭住痛玩..
聯盟最廢果隊- -
果然係廢人..
開始好地地..
第2節換左d後備比人拋離..
最尾都追到,但係個pg同martin既3分炮..
死左,最後1秒都比佢超遠3分入左- -
係大半後場-0-第1次見game入..

d後備廢到

d後備廢到

睇下- -..好遠呀!!

睇下- -..好遠呀!!

作者: kelvinx    時間: 21-3-2008 09:12
原帖由 誠、–– 於 21-3-2008 00:44 發表
我覺得佢用bug..
佢話無可能我先用bug試比佢睇

頭住痛玩..
聯盟最廢果隊- -
果然係廢人..
開始好地地..
第2節換左d後備比人拋離..
最尾都追到,但係個pg同martin既3分炮..
死左,最後1秒都比佢超遠3分 ...

你有冇自己試過咁樣入...我試過3次到-口-+++
不過熱火隊真係好難用-,-.....
作者: KEI    時間: 21-3-2008 10:20
標題: 回復 71# 的帖子
吾系-,-我系企系佢格黎之後沖過去
用左你個setting之後仲可以甘樣
呢系吾系bug-0-?
作者: kelvinx    時間: 21-3-2008 10:51
原帖由 KEI 於 21-3-2008 10:20 發表
吾系-,-我系企系佢格黎之後沖過去
用左你個setting之後仲可以甘樣
呢系吾系bug-0-?

咪係囉...不要用這BUG了-,-/...咁玩好悶
作者: KEI    時間: 21-3-2008 11:45
標題: 回復 83# 的帖子
甘的,吾用了/.\"
岩岩仲甘樣玩左場
作者: kelvinx    時間: 21-3-2008 12:15
岩岩整左場速龍(我)對公鹿
對面隊的redd屈機到[[onion_50]]一開波係我d球員面前in face3分入左...佢既上籃都成日draw到我d球員foul....而我既chis bosh上半場發揮唔係咁好.對方對內線既防守好嚴..冇咩位入到去....所以我既彈弓仔moon都唔係好好發揮....所以我第2節開始改變戰術..換入3分小王子kapono...一上場就整左粒3分...之後第3節....我決定改用d個半場人盯人...結果成功..令到對方好多失誤..由其係傳波...同埋帶波個時出界....最搞笑既係..redd fake我..之後我當然做出舉手動作..係d個時候...redd傳波....個波直接落左我的pf手中= =..(redd太矮還是bargnani太高!?)....而我的bosh都開始發威..因為佢都有一定既中投能力..所以我用佢黎射2分..好成功....而在防手之中..佢既能力加上我既人手操作...rej左2粒入樽...雖然2次都係foul波...但係mason的罰球太差了...有次是2中1..有次是2中0..第3節尾我的chis bosh已經5犯.為左加強防守能力..所以冇換佢走.最尾公鹿使用foul戰術.....好在我既球員大多罰球能力高...成功擊敗公鹿隊...我的bosh都可以留到最後.....

nbalive08 2008-03-21 11-59-19-92.jpg (137.76 KB, 下載次數: 19)

nbalive08 2008-03-21 11-59-19-92.jpg

nbalive08 2008-03-21 11-59-37-96.jpg (136.07 KB, 下載次數: 20)

nbalive08 2008-03-21 11-59-37-96.jpg

nbalive08 2008-03-21 11-59-49-92.jpg (116.23 KB, 下載次數: 20)

nbalive08 2008-03-21 11-59-49-92.jpg

nbalive08 2008-03-21 11-59-56-26.jpg (120.38 KB, 下載次數: 18)

nbalive08 2008-03-21 11-59-56-26.jpg

nbalive08 2008-03-21 12-00-01-25.jpg (120.8 KB, 下載次數: 16)

nbalive08 2008-03-21 12-00-01-25.jpg

作者: 誠、––    時間: 21-3-2008 12:30
回kelvinx:我未試過..因為我多數唔射,之前成日都唔入咪索性唔射
回kei :真係用bug,我用bug夠覺得佢地廢..你試下唔用bug就唔同
作者: kelvinx    時間: 21-3-2008 12:54
原帖由 誠、–– 於 21-3-2008 12:30 發表
回kelvinx:我未試過..因為我多數唔射,之前成日都唔入咪索性唔射
回kei :真係用bug,我用bug夠覺得佢地廢..你試下唔用bug就唔同

幫佢計..37粒X2分=74分= =+...汗水N粒....仲要用占士偷XD
作者: 誠、––    時間: 21-3-2008 13:16
標題: 回復 87# 的帖子
我閒閒地炒佢地4倍分數
作者: kelvinx    時間: 21-3-2008 14:10
原帖由 誠、–– 於 21-3-2008 13:16 發表
我閒閒地炒佢地4倍分數

BUG神[[onion_51]][[tk_33]][[tk_33]]
朝拜下先[[tk_23]]
作者: KEI    時間: 21-3-2008 22:24
標題: 回復 86# 的帖子
我起初真系吾知果d系bug- -"
岩岩又打左場,幫騎士報仇@_@"
今次無用bug喇,吾該晒kelvinx[[yoyo_119]]
話比我知果d系bug,今次都贏到@_@"
加送之前吾知什麼是偷波bug對火箭既
幾張圖,今次系騎士對馬刺
一開始仲吾系好慣,到左第3-4節,
我就 開始用2個人mark佢地1個人
整到佢地好多失誤,傳失波等,
有時仲blk到佢地,有時d分咬得太緊,我
都吾敢射3分,有時比人lead住5-6分,
我又要用得分王牌-占士沖入去,搞到
其他人得分吾多,本來可以贏多d架,
因為我最尾玩野射左幾個3分波-,-
比人拎返幾分,有球o晒- -禁錯吾知咩制
曉士射左球3分- -fly away 入左
今次真系無用到bug@_@"

作者: 誠、––    時間: 21-3-2008 23:53
標題: 回復 90# 的帖子
又有huges...真係舊
作者: kelvinx    時間: 22-3-2008 10:14
睇睇下金塊直播走左去打..打既陣容同直播一樣net主場vs金塊(我)
一開波A.carter走位成功一粒3分.....但係對面隊既carter都好勁..過左陣就係AI面前整粒in face3分.....= =
一直都打得好順...一開始就一直用半場盯人..d人一殺到禁區就包夾佢..一直都守得好好..而進攻方面就用pick &roll..但係我懶得用直傳..成日傳左比第2個而唔係roll既人= =+不過好在都有空位...而金塊拿手野當然係打快攻啦...martin同camby都分別快攻時用ac同ai等後衛成功拆屋得分...
第3節..諗住換JR出黎射下3分..點知對方突然守得好嚴-,-....JR仲要2個TO....所以我都係乖乖咁換番安東尼出黎玩2分-口-+
第3節NET係追近到得番3~5分差....因為第3節我既傳波真係失誤得好緊要-,-..成日打中佢地隻腳-,-......好彩...跟住打番好...拉番開比分...
第4節一直都係領先..最後佢地用犯規都係阻唔到金塊贏波....
CAMBY同MARTIN有好大功勞...佢地籃版同埋阻攻都係成功既防守同埋幫助進攻...而AC同AI 2個都已經算有不錯的助攻數字同3分...
現實中金塊都係贏左net...125:114

nbalive08 2008-03-22 09-34-10-20.jpg (119.33 KB, 下載次數: 13)

nbalive08 2008-03-22 09-34-10-20.jpg

nbalive08 2008-03-22 09-49-45-53.jpg (106.99 KB, 下載次數: 15)

nbalive08 2008-03-22 09-49-45-53.jpg

nbalive08 2008-03-22 09-50-04-71.jpg (131.69 KB, 下載次數: 16)

nbalive08 2008-03-22 09-50-04-71.jpg

nbalive08 2008-03-22 09-50-10-84.jpg (132.1 KB, 下載次數: 16)

nbalive08 2008-03-22 09-50-10-84.jpg

作者: KEI    時間: 22-3-2008 11:22
標題: 回復 91# 的帖子
有新的了嗎-0-?在哪裡?
------------------------------------------------------------------
岩岩諗住打多場既時候,發現左d人個名大隻返"
點解會甘樣架

作者: 誠、––    時間: 22-3-2008 11:56
標題: 回復 92# 的帖子
哇= =咁低得分既/?明中率又唔係低..
第1次見..
回KEI : 因為Down左d補丁?
作者: KEI    時間: 22-3-2008 12:42
標題: 回復 94# 的帖子
之前因為down左kelvinx果個setting
d人個名會細左,仲有光暗果d光左,
電腦又會勁左架ma
但系岩岩玩變返以前甘既- -

作者: kelvinx    時間: 22-3-2008 13:19
原帖由 KEI 於 22-3-2008 12:42 發表
之前因為down左kelvinx果個setting
d人個名會細左,仲有光暗果d光左,
電腦又會勁左架ma
但系岩岩玩變返以前甘既- -

用多次個setting lor-,-....或姐去setting到改解像度...試下

作者: KEI    時間: 22-3-2008 13:25
標題: 回復 96# 的帖子
點用多次-0-?吾系放好左個位就得架喇咩?
作者: kelvinx    時間: 22-3-2008 13:30
原帖由 KEI 於 22-3-2008 13:25 發表
點用多次-0-?吾系放好左個位就得架喇咩?

取代多次...
果次低分係因為我地2隊成日差唔多用晒24秒
作者: 誠、––    時間: 22-3-2008 13:52
標題: 回復 98# 的帖子
點解要用哂24秒?
作者: kelvinx    時間: 22-3-2008 14:01
原帖由 誠、–– 於 22-3-2008 13:52 發表
點解要用哂24秒?

我唔鐘意加硬上...咪慢慢搵位-,-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://voezwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2