樂古Nakuz

標題: 玩幾多場,輸足幾多場- - [打印本頁]

作者: s13771    時間: 13-8-2013 10:40
標題: 玩幾多場,輸足幾多場- -
CBB -20pp 真慘
BAA -6
BSS +1 輸就要扣咁仔- -"
BAA -5  

扣扣下,好快燉冬菇;P
作者: Gibson_0219    時間: 13-8-2013 22:52
我都輸到仆係到 連打8場冇場嬴
pp163升上300..
作者: s13771    時間: 14-8-2013 10:50
回復 2# Gibson_0219

其實輸少少都無所謂,不過輸少少有B,分同排名S都係+1pp就好有問題- -搞到將級唔比輸咁...就算贏,分係B都gg.都要扣唔少...要座底201分先唔扣/有得加
作者: Gibson_0219    時間: 15-8-2013 20:37
回復  Gibson_0219

其實輸少少都無所謂,不過輸少少有B,分同排名S都係+1pp就好有問題- -搞到將級唔比 ...
s13771 發表於 14-8-2013 10:50

嬴又掉pp 輸咗掉得仲多pp
將級呢個位唔易坐..
作者: s13771    時間: 15-8-2013 20:50
回復 4# Gibson_0219

326啦--
作者: Gibson_0219    時間: 15-8-2013 23:07

326啦--
s13771 發表於 15-8-2013 20:50

300去到230再升返250啦..
全職做奶媽賺分..
作者: s13771    時間: 16-8-2013 09:00
回復 6# Gibson_0219

有得升咁爽- -我最多+2...
作者: Gibson_0219    時間: 16-8-2013 19:03

有得升咁爽- -我最多+2...
s13771 發表於 16-8-2013 09:00

我都冇郁過.. 嬴一場輸返一場賺到既PP 輸咗又同我掉返上去
作者: s13771    時間: 19-8-2013 19:02
回復 8# Gibson_0219

大佐砲擊/小黃刷分升官都ok,希望你升到XD
作者: Gibson_0219    時間: 19-8-2013 19:52

大佐砲擊/小黃刷分升官都ok,希望你升到XD
s13771 發表於 19-8-2013 19:02

升到將級好難生存 打過幾次將官場 幾次都打到嚇親我
作者: s13771    時間: 19-8-2013 21:25
回復 10# Gibson_0219

D人好勁,D人基本上都係一換一,殺完人就死
作者: Gibson_0219    時間: 20-8-2013 03:18

D人好勁,D人基本上都係一換一,殺完人就死
s13771 發表於 19-8-2013 21:25

而係我覺得自護D人太廢.. 步兵唔夠人壓 長期冇指揮 次次開幕都輸咗個勢
作者: s13771    時間: 20-8-2013 10:48
回復 12# Gibson_0219

二服ZEON好強:L一服感覺開幕都夠衝,之後就gg.btw遇到個少將指揮,有個map有牆,40人爆牆直衝KO左聯邦,超強:loveliness: 76.74% VS 0.00%
作者: Gibson_0219    時間: 21-8-2013 07:09

二服ZEON好強一服感覺開幕都夠衝,之後就gg.btw遇到個少將指揮,有個map有牆,40人 ...
s13771 發表於 20-8-2013 10:48

有時輸俾對方指揮官都覺得抵 學到好多野撞過幾場玩指揮嬴率高到痴線既指揮官(聯邦) 開場叫班步兵走位真係好驚喜同出色
全軍由走地底直穿到對方據點避開兵力阻撓等等 日本人諗埋D屎橋真係幾叻.

作者: s13771    時間: 21-8-2013 08:46
回復 14# Gibson_0219

走地底呢D也只會係將校場發生,初級場叫極1底下都無反應,個個走曬:dizzy:
作者: Gibson_0219    時間: 25-8-2013 07:14

走地底呢D也只會係將校場發生,初級場叫極1底下都無反應,個個走曬 ...
s13771 發表於 21-8-2013 08:46

初級場個個都唔睇字幕 自己估住打自己
作者: s13771    時間: 25-8-2013 09:15
回復 16# Gibson_0219

我都唔係好留意,一自己唔識日本,雖然估到下,二我用砲擊,歸艦慢到呢XD,我留意字幕,都係係宇宙or係戰艦上

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://voezwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2