樂古Nakuz

標題: 半夜入巨連官都入唔到。。。失望。。。 [打印本頁]

作者: 淚無情    時間: 19-6-2017 02:36
標題: 半夜入巨連官都入唔到。。。失望。。。

想升lv 冇得升。。。唉。。。官網又入唔到  台灣人就入到。。。  係咪機房問題又。。。次次雙經先黎咁。。。

作者: .菠菜刀.    時間: 19-6-2017 02:39
香港巨商真係好慘.. 最衰唔識韓文..如果唔係真係玩韓巨最保障..
作者: awcmy0813    時間: 19-6-2017 02:40
算啦 港服正常時間為上午0600至下午2100 之後我都玩其他GAME算..
作者: 淚無情    時間: 19-6-2017 02:41
.菠菜刀. 發表於 19-6-2017 02:39
香港巨商真係好慘.. 最衰唔識韓文..如果唔係真係玩韓巨最保障..

係囉  點解要搞成咁。。。
作者: awcmy0813    時間: 19-6-2017 02:41
.菠菜刀. 發表於 19-6-2017 02:39

一個唔覺意俾人BAN左/爆左都唔知咩事
韓服都真係唔算好保障....
作者: 淚無情    時間: 19-6-2017 02:42
awcmy0813 發表於 19-6-2017 02:40
算啦 港服正常時間為上午0600至下午2100 之後我都玩其他GAME算..

最慘自己要返工呢  夜晚先黎收工
作者: 小妍~    時間: 19-6-2017 02:43
入到官網登入唔到, 我諗又係封左海外/香港IP了
作者: wingwing999    時間: 19-6-2017 02:50
我估係有一堆掛自動瘋狂relogin
server當俾人ddos,封哂過海ip
作者: .菠菜刀.    時間: 19-6-2017 02:56
話說 巨錢跌到1蚊億.. 走番之前港巨條路..
除左改版跟得上.. 合神平左之外.. 都無乜分別..
雖然唔想講衰野.. 但感覺普雷威捱唔到幾耐..  
作者: 小妍~    時間: 19-6-2017 14:59
登入到組隊升到LV 大家入到未?
作者: 巫女    時間: 19-6-2017 16:37
玩緊韓巨5服三年到宜家一件事冇
作者: 淚無情    時間: 19-6-2017 18:26
朝早10點先入到。。。。
作者: 小妍~    時間: 19-6-2017 18:29
巫女 發表於 19-6-2017 16:37
玩緊韓巨5服三年到宜家一件事冇

講呢D?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://voezwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2