打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

加油∼我支持你呀!!
回復 支持 反對

好搞野呀= =
個學生a  拔刀斬= =
回復 支持 反對

期待下期的故事牙,快d出牙!>v<"bao_46
回復 支持 反對

咩叫忍易巨刀?.?~~~新野黎/.\?.?
回復 支持 反對

Firzen:可唔可以快d~我趕時間~
玄巖保全f:你估你好輕呀!~我就黎頂唔順啦~
-----------------------到左之後--------------------------
聖門保全a:我死都唔會比你地班野過去啦~
虎令保全g:有本事就試下囉!~同志們!上~
這個基本上不是1對1的戰爭~可以話係[亂世戰爭]
jedi:昇龍亂舞~!點解打唔完架~
mondy:流星隕擊!係囉~我都有同感!~
gloria:烈焰爆發~!唉~
yoda:獅之怒吼!~
Firzen:狂劍[160招]~呀.............r%$!$@%g!#vtg[傻左]劍環砲,劍魂,聖靈召喚,追魂劍,地煞之劍,無空波,極耆亂舞!
虎令保全k:呢條友邊個黎架咁勁的?bao_50
虎令保全y:有個波喎~!岩啦~衝力射球!
Firzen:劍環............啊[中左個波][倒下]
-----------------
Firzen:唔!呢到係邊到![細細聲]
jedi:點解Firzen頭先會咁勁?
mondy:我都唔知呀!~
yoda:可能佢坎火入魔囉bao_17
gloria:可能啦bao_27
mondy:佢四日都冇反應波~
Firzen:[心想  下~我訓左四日啦?]
mondy:等我幫佢起番身啦!
jedi:點幫?
mondy將佢的sd kiss膠埋比Firzen.........
yoda:呀!~!~!~!~!!~![傷心中]
jedi:.............[知yoda想緊咩]
gloria:你好勁呀bao_18
Firzen:唔!呢到係邊到?[辨傻]
jedi:宿舍...............
Firzen:咁果場.........
mondy:我地win左~
Firzen:下~
yoda:好啦~我地係時候去搵錢啦[自暴自棄]
gloria:都好喎!
學生主任[聖門]:你地幾個的實力我見過啦!我有件事想請你幫幫手~
jedi:咩事?
學生主任[聖門]:就係去監獄~將d跑左出黎的監犯殺哂佢!
Firzen:點解要殺唔竹番佢地入去呢?
學生主任[聖門]:因為佢地痴左線!見人就殺!~
yoda:咁恐怖............
學生主任[聖門]:我叫左人車你地去架啦~!車就係學院廣場~
Firzen:好~就一於去監獄斬人啦!
jedi:死啦~隻手有少少痛!
yoda:痛呀?痛我有[正骨水]要唔要呀~
jedi:好呀唔該!
mondy:行得未呀?
gloria:咪係囉~
Firzen:唉..........聽講果到d監犯個個身上都有成萬蚊架!
jedi:下!成萬蚊?衝呀!~!~!~!~

[ Last edited by Ken168168 on 2006-8-17 at 10:38 PM ]
回復 支持 反對

仲有冇 岩岩睇曬 用左半個鐘-,-
回復 支持 反對

仲有冇???有的話快d post la plx
回復 支持 反對

十卜十卜   唉 要 26號先再見到大家la  我e家係廣州
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
快d出啦 ><
回復 支持 反對

正骨水   正幾好睇@@ 睇左30分鐘@@
回復 支持 反對