打印 上一主題 下一主題
收起左側

LIVE08 patch(太受歡迎,再次回歸= =)

nba live系列既patch組織= =....
姐係patch製作團隊...
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-2-2008 10:34 發表
合法嗎?

........自己+野入隻game只要唔係商業用途就唔會唔合法嫁啦= =
個realistic rosterV4未得住...請大家等下V_V
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-2-2008 10:39 發表
我down左= =

D個純名單..我DL完睇落咁少野先知XD...
不過可以KEEP住..係其他野未有姐...
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-2-2008 10:43 發表
純名單唔夠咩!?

少左
New primacy players for all teams.
-        New colors accessories and shoes for all players traded.
-        Updated teams East-West-Rookie-Sophomore for All Star Game.
-        Perfect compatibility for Shoes patch 5.0!
-        Add Rudy Fernandez and Gallinari in Free agent list.
-        Add sigshot and GTM for italian players.
-        Add cyberfaces-arms-tattoo for Kobe Bryant, Yao Ming, Arenas and others.
-        Add all missing players of original game.
-        Add arm-sweat patch 1X (if you have crash problems  with v.2X - v. 2X in sgsm folder- use this 1X)
-        New simengine 2.1 by Yesky1983(thanks for your work!)
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-2-2008 11:07 發表
原來係咁,大大感謝

在此感謝轉會相片製作者...真係好正...
但係唔知點解...佢保留左大BEN以前個爆炸嘔心頭-,-...大BEN帶住佢個爆炸頭轉會到騎士...ORZ.....
PS:幸好我係GAME入面既大BEN已經唔係爆炸頭V_V"

回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-2-2008 20:16 發表
其實我都分唔出邊個..
我用緊real..

能力值問題...睇下你想用邊隻....
記住DL 我岩岩加既相片PATCH@@...
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-2-2008 20:19 發表
down緊啦,岩岩返到

不過D相係由合成達人合成出黎LOL..保留大BEN個爆炸頭V_V"
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-2-2008 20:22 發表
唔緊要..我追求突出

好多人影GAME相都PS左個超人HOWARD出黎...我希望有人真係整到出黎啦~"~
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-2-2008 20:41 發表
唔鐘意有人d樣..
anthony個樣想打佢
\
哈哈-,-佢個樣係咁...都冇計嫁-,-
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 23-2-2008 21:11 發表
佢平時都唔係咁

更新超級多球員照片+樣+護具lol太強了....
回復 支持 反對