打印 上一主題 下一主題
收起左側

NBALIVE08貼圖區

原帖由 誠、–– 於 31-3-2008 19:52 發表
估到-_-因為占士衝入去入到50%

遠既快埋去係90..會壓人上.....= =.....
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 4-4-2008 17:23 發表
打左場湖人對帝王..
好刺激,最後一秒都未贏到-_-
d.fisher 3雙..
因為高比d射波gap到我唔識射..

lol輸2分...KOBE好易射姐-,-你當佢冇做過咩動作..就咁跳起既時間放手就得-,-
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 4-4-2008 18:22 發表
好唔慣

尋晚睇番....竟然係fish拎41分= =佢應該很開心呢...一般係現實他都不能做到xd
回復 支持 反對

原帖由 絕風仔 於 6-4-2008 02:23 發表
點解我down左 佢無程式

你dl晒既話...照計係壓縮檔或姐映像檔...
壓縮檔既就解壓出映像檔...映像檔直接用軟件掛載..就會開到個安裝程式
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 6-4-2008 13:10 發表
http://www2.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3227798&extra=page%3D1

我post嫁wor= =我友要加人緣T>T[[bao_29]][[bao_29]][[onion_50]][[onion_50]]
回復 支持 反對

原帖由 絕風仔 於 6-4-2008 13:49 發表
好複雜下wo...
咁多link 都唔知down邊個- -
有冇主程式- -?

#3 附件
頭1個係英文版..
第2個係中文版
回復 支持 反對

原帖由 絕風仔 於 6-4-2008 14:17 發表
裝左BT都唔得..個網仲係亂碼

下載個時佢彈亂碼網..只要save as就可以....姐係按ctrl+s 儲存
= =e+冇人玩??冇人回既...我玩左場...
金塊對馬刺...進攻vs防守= =..因為果時趕住出門..所以影相個時冇影晒d資料...
我友帶領住金塊打開勝利之門-口-..第1節....一開波打出11-2既run..之佢對方就傻左咁明係我d球員面前射3分入左lol..好快就追番好貼...不過金塊的雙槍同martin都擔當起進攻的主力......一直lead住黎打....而且camby同martin 的封阻係d場比賽發揮到一定水準....而ai的高平衡性..安東尼的爆發力...都分別在上籃和入樽都博到and1...而安東尼的3分不錯....入左關鍵波...第3節...因為控制者本人玩緊高難度傳波仔空接= =.所以果場拎唔係好多分....而且仲比佢追得好近呢...(定係超過唔記得了-口-)...第4節..我決定發力...本身仲差3分之際..安東尼表演出佢大哥本色...入左一粒3分.....跟住在我控制之下....成功令到佢本場起手...當然係抄粉..進攻ot....結果..OT既情況都係一直比我LEAD住黎打...最後仲要晒我時間係咁犯規要我射罰球= =...而我最後亦都換出NENE同JR等出黎汁下分= =+.....

nbalive08 2008-04-09 12-54-17-90.jpg (106.48 KB, 下載次數: 19)

nbalive08 2008-04-09 12-54-17-90.jpg

nbalive08 2008-04-09 12-54-48-93.jpg (140 KB, 下載次數: 17)

nbalive08 2008-04-09 12-54-48-93.jpg

nbalive08 2008-04-09 12-55-17-48.jpg (141.89 KB, 下載次數: 23)

nbalive08 2008-04-09 12-55-17-48.jpg

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
誠、–– + 10 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 11-4-2008 17:07 發表
黎一場黃蜂對騎士..
發覺黃蜂呢隊好好用,
呢場個個鬥射3分-0-
好彩我準過佢地..
仲有博到佢地好多犯規,
換哂後備上黎...
跟住就大炒佢地..

james第1節3犯都唔換佢出去[]

點解我之前post果場冇分加= =...
我遲d比個換人補丁你再安過..
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 13-4-2008 12:39 發表
link???
可以一時睇漏左..

D頁#183[[bao_35]][[bao_35]]
回復 支持 反對

原帖由 KEI 於 15-4-2008 21:37 發表
好耐無貼過圖了- -"
岩岩打左場騎士VS馬刺,呢排都無乜點玩,命中奇低- -"
尤其系MY JAMES-3-"真系得6成吾夠,起初落後過十幾分- -"
好彩後尾狂入3分,追到平手,最尾果節都偷到幾多個波下,
先追到,今次D數據都平均過 ...

點解你只係用騎士......用下其他隊啦= =
打騎士都唔錯lol..我都有打金塊啦...
回復 支持 反對