打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 桃園比不明人監視住(更新左)

關閉 [複製鏈接]

回復 19# 的帖子

路徑在

赤壁 \ element \ screenshots
回復 支持 反對

我都知點上啦..你上左小山..跟住上樹..一路上就得喇
回復 支持 反對

原帖由 15986 於 2/11/2008 09:51 發表

我貼呢個圖出黎左自已勁,而只不過想分享下依啲有趣bug....
(有程式可以跳去咁高地方)又點
你又唔好果到試自己下
果到係有條路比你跳上去
要用碼...

利用BUG進行遊戲

[1]玩家不可利用遊戲中非自然或非刻意之錯誤BUG(未公告BUG之部份將以本公司認定為主)或遊戲漏洞,甚至造成伺服器負擔加重或當機等,讓自己受惠及牟利他人,導致遊戲失衡之行為,玩家在發現遊戲的BUG後,應及時向遊戲管理人員反應如玩家利用遊戲程式的BUG、漏洞或規則不盡完善之處以及其他任何非正常 方式,而取得或複製遊戲中之虛擬寶物、裝備、屬性能力、經驗值、角色資料、等級暴升或其他任何利益暴增等等,而導致遊戲造成不平衡等損失,及任何會造成伺 服器負擔加重或當機之行為,所有關係者之一切資料將由本公司認定回復至早先的正確狀態,違者本公司得終止與您之遊戲服務合約,並將追溯相關法律責任。
    [2]各類不當技巧不得在遊戲內公眾區域以任何方式公開討論違者將加以懲罰。任何蓄意破壞遊戲流程影響大多數玩家權益的行為,本公司有權加以處分。對於所有不當行為,本公司有最終解釋與裁判權。

http://www.chibi.hk/rule-punish.html
回復 支持 反對

大力一推!!!!!!!!
回復 支持 反對

原帖由 15986 於 7/11/2008 12:48 發表
大力一推!!!!!!!!

聲明,你而家貼多左一張圖,只係懷疑,非宣傳外掛程式,呢個我之前下載左後就用幾分鐘後就刪左

回復 支持 反對

原帖由 極限 於 7-11-2008 19:01 發表

聲明,你而家貼多左一張圖,只係懷疑,非宣傳外掛程式,呢個我之前下載左後就用幾分鐘後就刪左

我這個是台版??????

回復 支持 反對

原帖由 15986 於 7/11/2008 20:32 發表

我這個是台版??????

港版都用到,我第一次dl都試左呢個程式

由於呢個程式台版製造,只能試左台版,未試過港版,所以我咪試下,港版點知用到,但台版改版開放國戰時已改左唔比用呢個程式

好心樓主唔好扮野係bug啦,係bug就回報啦,你post第2張圖已睇到你用果個程式啦

我唔用都爬唔上去,我之前post過官方所發表既「利用BUG進行遊戲」,你自已睇清楚,你可能要負上責任

回復 支持 反對

回復 27# 的帖子

條友用外掛/bug係度扮勁~_~
小朋友行為?_?
回復 支持 反對

原帖由 傻SiU晃 於 7/11/2008 21:58 發表
條友用外掛/bug係度扮勁~_~
小朋友行為?_?

都可以咁講,貼外掛/bug圖

自以為赤壁全ser最勁 =.=
回復 支持 反對

原帖由 極限 於 7-11-2008 22:05 發表

都可以咁講,貼外掛/bug圖

自以為赤壁全ser最勁 =.=

笫2張係係笫一張跳洛去ar~~~
自己唔識,就係到嫩咁估
分享有趣圖片就話全ser最勁??
如果你覺得我用外掛你唔去
同gm講??
係到嘈????
自己唔識上,就係到扮唒勁咁,,,,,,
[[e個一定係外掛]],

會唔會係你用得太多外掛
開口埋口都外掛??
話明bug就硬係用bug方法上
識小小野就係到扮專業
呸!

回復 支持 反對