打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 終於完成一統4區 各位CIT兄弟做得好

關閉 [複製鏈接]
係咩吓 !     e個車隊大多數都係高lv車手 !      垃圾 !
neopets1995G 發表於 29-6-2009 23:01

垃圾??
5000萬1場自己車城市賽 同我玩呀  廢柴
搬定4億出黎同你玩呀..
但係唔該同我玩之前照照先..我怕你無錢比呀廢物

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
NuclearAsh核灰 -5 不雅用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

垃圾??
5000萬1場自己車城市賽 同我玩呀  廢柴
搬定4億出黎同你玩呀..
但係唔該同我玩之前照照先..我怕你無錢比呀廢物
萍妹妹 發表於 29-6-2009 11:54 PM

[[onion_55]] 唉......你地唔好介意人地講乜啦.........咁容易比人激親.....你地車隊點出黎Walk呀~~~
回復 支持 反對

[[onion_55]] 唉......你地唔好介意人地講乜啦.........咁容易比人激親.....你地車隊點出黎Walk呀~~~
╰黑暗狼人╮ 發表於 30-6-2009 00:04

我同佢既事又關個車隊事???
我又點同你呀狼...
聽聞你係無線D小生黎架嘛...扮野特別叻
回復 支持 反對

我又點同你呀狼...
萍妹妹 發表於 30-6-2009 00:08

得會不關車會事呢,你不要忘記你是車會的一份子
人地好心提醒下你, 無需要說人呢~
回復 支持 反對

我又點同你呀狼...
萍妹妹 發表於 30-6-2009 12:08 AM

[[onion_48]] 把口係人地既 佢鐘意講乜都得架 如果你係唔据既咪搵佢出黎囉!!!

我只係平凡人  所以唔係你講果d無線小生  何況我無扮野天份!!!
回復 支持 反對

得會不關車會事呢,你不要忘記你是車會的一份子
人地好心提醒下你, 無需要說人呢~
斷線天使 發表於 30-6-2009 00:16

咁我都係同佢講...你覺得我地垃圾既...咪比個賽睇下邊個垃圾先囉
我叫佢帶埋gb黎玩咁解..佢可以唔黎架..無咩野架wo..
即係佢話人地垃圾就得既..
我話佢廢物就eq低...
你地都勁wo
回復 支持 反對

[[onion_48]] 把口係人地既 佢鐘意講乜都得架 如果你係唔据既咪搵佢出黎囉!!!

我只係平凡人  所以唔係你講果d無線小生  何況我無扮野天份!!!
╰黑暗狼人╮ 發表於 30-6-2009 00:20

咁你又理我講咩..
問題係..佢講緊我地囉
我回應佢又唔岩?又有錯咩?
先撩者賤...為何要同佢客氣呢
---- --------- -------- --------
扮咩你最叻呢...扮分號你No.1
唔怪得聽到咁多路邊社消息關於你同你既分號

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
NuclearAsh核灰 -2 連續回復

查看全部評分

回復 支持 反對

哈哈  先恭喜你地成為4區佔領者
我既感想:>>>
我地既對決就好似巴西對阿根廷,有人能說誰一定贏嗎
我地會再返黎挑戰你地,希望你地會盡力守地盤(因為咁先好玩)
另外不要忽視其他車隊啊
回復 支持 反對

哈哈  先恭喜你地成為4區佔領者
我既感想:>>>
我地既對決就好似巴西對阿根廷,有人能說誰一定贏嗎
我地會再返黎挑戰你地,希望你地會盡力守地盤(因為咁先好玩)
另外不要忽視其他車隊啊 ...
lok88888 發表於 30-6-2009 02:12

樂...多謝喔...畢竟是港服第一個車隊能統一地盤
都應是開心事
還有樣野就係...我們不是你地之前所講既垃圾車隊...
人會進步...證明在眼前...
不進則退 停亦是退
不要停留...加油練練技術和戰略吧
回復 支持 反對

╰黑暗狼人╮ 發表於 30-6-2009 00:20

又一個盲的  我地咪搵/約佢出黎囉  
好耐之前已經 有幾個人開一些不知名低lv帳號出來中傷我地cit車隊
夠膽就用正身出黎講  唔好不留名(冇膽)做出一些垃圾不如的事
回復 支持 反對