查看: 25378|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 想重玩gc.....見到佢咩要合併....我合併左都唔得既 ?(已解決)

想重玩gc.....見到佢咩要合併....我合併左都唔得既 ?

以下帳號已進行轉移合併申請:

進行轉移合併申請的帳號  已申請轉移合併的帳號
chingxxxxx  chingxxxxx (預留的帳號)

grand chase 3

補償道具將在正式轉移合併之後會置到玩家帳號中
只適用於申請活動期間作出申請的帳號  

要進行《艾爾之光》道具序號兌換,必須要先登入遊戲,並到「道具商城」輸入道具序號進行兌換

《艾爾之光》官方網址: http://www.elsonline.com.hk/

【申請其他帳號】

【查詢己申請帳號】

【回首頁】

係咪已經合併左...咁做咩我打曬pw 果d 佢都話我錯既 ?
ps: 100% 無記錯pw
回復

對,在7月20號當日已經正式合拼。
你嘗試下用找回PW功能
回復 支持 反對

對,在7月20號當日已經正式合拼。
你嘗試下用找回PW功能
翼風星痕 發表於 6-8-2010 18:38

係咪我比人爆左ac........係咪我仲有無d 野無做 ?=.=
回復 支持 反對

係咪我比人爆左ac........係咪我仲有無d 野無做 ?=.=
Nolan333 發表於 6-8-2010 18:39

若PW沒有更改的話,是可以如常登入。
你已經完成了轉移的步驟
回復 支持 反對

chingxxxxx  chingxxxxx (預留的帳號)

幫下我...正常係咪已經得左 ?= =
咩叫預留的帳號 ?

我一定無記錯pw- -有好多妝係入面ga ><
回復 支持 反對

幫下我...正常係 ...
Nolan333 發表於 6-8-2010 18:43

https://event.gamania.com.hk/grandchase/gcmigrate/Enquiry.aspx
我比個查詢是否已轉移的網你看看
回復 支持 反對

我比個查詢是否已轉移的網你看看
翼風星痕 發表於 6-8-2010 20:00

右手面果個gash 登入左又係出番成功轉移

左手面果個beanfun 我用番gash果個帳號登入...唔得

就係咁--
回復 支持 反對

右手面果個gash 登入左又係出番成功轉移

左手面果個beanfun 我用番gash果個帳號登入...唔得

就係 ...
Nolan333 發表於 6-8-2010 20:22

你用GASH帳號登入,當然是不能登入beanfun那區。
因為你未升級帳號。
咁你登入GC用beanfun登入?
回復 支持 反對

你用GASH帳號登入,當然是不能登入beanfun那區。
因為你未升級帳號。
咁你登入GC用beanfun登入? ...
翼風星痕 發表於 6-8-2010 20:26

唔係,.因為我gash 帳號同所有game 既帳號係一樣(易記d ma)

so 用番gash 帳號登入

而且我gash 帳號仲係度...係grand chase 個密碼比人改左姐

為左證明自己
我上官網登入左gash 帳號...見到已開的game帳號有4個...當然有gc 份啦
game帳號全部都係chinxxxxxx..姐係一樣
好啦...更住我就試下更改gc既密碼啦
佢要我輸入
舊專用密碼:   
新專用密碼:  
新密碼確認:

我個舊密碼都已經比人改左...結果當然係失敗啦

更住我試埋其他3隻game...全部更改到= =

係gc 唔得-.-

好明顯啦

因為我所有帳號個密碼都一樣...係gc 無啦啦唔得

而且我幾個月前想睇下gc d 朋友...都登入到...個pw 都岩,..同埋我玩左好耐gc..可肯定唔會記錯密碼.

而且因為玩得耐,,,d妝都ok...可能咁樣比人偷啦=

點升級帳號...唔係轉換左=升級帳號咩 ?
唔升級帳號登入唔到 ?
回復 支持 反對

唔係,.因為我gash 帳號同所有game 既帳號係一樣(易記d ma)

so 用番gash 帳號登入

而且我gash 帳 ...
Nolan333 發表於 6-8-2010 20:47

你登入到GASH帳號就得。
你升級佐beanfun他,你就可以拿翻GC帳號。
https://www.gamania.com.hk/beanfun/GashBeanFun/beanfun.aspx
回復 支持 反對