查看: 19359|回復: 203
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] Help~招人入jubeat團(13/12團務更新[重要])

關閉 [複製鏈接]

小弟開左個group,希望多D人加入,GROUP名:廢人集結
而家每人可以加多個GROUP
希望大家可以加入本GROUP完成ju-bingo任務攞AP
只需每星期最少玩1鋪就得
希望可以集合大家力量

本GROUP目標:用最少的錢開晒所有歌,儲AP為下代做準備
PS:GROUP中暫時冇勁人(包括我),都想搵D 9.X撐下場XD

第11位FUNG L,本星期未有遊玩過的跡象,未能配合本團宗旨
很遺憾,要踢走了-----------23/10/2011 9:52am

應團員所望,新增團規一則,全團成員需將所有資料設定為公開
---------8/11/2011 19:06pm

由於大部份團友都開晒travel既歌所以ju-bingo可以唔洗去咁盡,下星期做番lv24
同埋團友BEN兩星期未玩,已踢走,但網站有BUG,ju-bingo踢唔到
下個目標係水仙百合,正在研究點幫團友開,請耐心等候
--------------------------13/12/2011 19:20pm

為清楚知道團員的基本資料,請團員填寫以下資料:
1.討論區的用戶名
2.e-amusement gate 用戶名
3.擁有卡的卡名
4.稱呼

團員List:
Nakuz用戶名e-gate 用戶名卡名如何稱呼
ctral1991silver.kSILVER.K團長/Silver
HiRoMaN_mightyl0yLEVEL-0Y呀文
kingson2twxland0804S.HY-Y0小谷/啊bee
smw0316TONYTONY威仔
lll161616MR.ICESTEVEN L
KENSB L.
冰仔
N/AJOEYJOEYJoey
matakomatako801MATAKO.Y阿檸
腐女(只要唔帶惡意)
回復

歡迎你加入 你的加入通知我會轉告團長
其實我地大部份人已經開哂歌 所以都係幫你地打ju-bingo賺AP ...
kingson2 發表於 25-12-2011 20:07

thx a lot~
回復 支持 反對

大家好呀 我係岩岩玩左兩個月既新手...唔知可唔可以入團呢^^?
自己一個玩真係好悶 我一星期內一定會有日係 ...
yolanda1 發表於 25-12-2011 06:34 PM

歡迎你加入 你的加入通知我會轉告團長
其實我地大部份人已經開哂歌 所以都係幫你地打ju-bingo賺AP
回復 支持 反對

大家好呀 我係岩岩玩左兩個月既新手...唔知可唔可以入團呢^^?
自己一個玩真係好悶 我一星期內一定會有日係玩jubeat既!
1.討論區的用戶名:yolanda1
2.e-amusement gate 用戶名:yolandalg
3.擁有卡的卡名:SEKI
4.稱呼:丫豬(因為我真係好肥...)
回復 支持 反對

我都想加入呢個團
小弟E-AMUSEMENT GATE同COPIOUS名都一樣係L3AF*4
Jubility:6.XX
TUNE數:1161 ...
Leaf~A 發表於 16-12-2011 03:35 AM

歡迎你加入;p 一直期待緊.. 哈xd
回復 支持 反對

我都想加入呢個團
小弟E-AMUSEMENT GATE同COPIOUS名都一樣係L3AF*4
Jubility:6.XX
TUNE數:1161
回復 支持 反對

上星期未能全員....
回復 支持 反對

點入呢個團架
1.討論區的用戶名 : KANA2011
2.e-amusement gate 用戶名 : kanyikching
3.擁有卡的卡名 : KA ...
KANA2011 發表於 30-11-2011 11:22

你既加入請求已收到,為免分薄今個星期既ju-bingo AP,星期一再accept你加入
回復 支持 反對

點入呢個團架
2.e-amusement gate 用戶名 : kanyikching
3.擁有卡的卡名 : KA ...
KANA2011 發表於 30-11-2011 11:22 AM

要入返我地group 查group名"廢人集結"
回復 支持 反對

點入呢個團架
3.擁有卡的卡名 : KANA
4.稱呼 : Michael
係唔係咁就得, 洗唔洗去e-pass到 set野
set返公開就ok??
回復 支持 反對