打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [問題]Jubeat Copious 1.5曲

關閉 [複製鏈接]
哈, 平時我都冇留意wiki, 原來有得咁睇架 -v-
我習慣係大會內睇 (好多日本玩家日日都有整1.5曲大會上去架), 順便可以直接報埋...
[係大會名檢索打今日兩字...]

唔知有冇人都係咁做法呢...
回復 支持 反對

21號打後好多都冇=0=!!仲想扼下4.5倍傳歌分-_-!
kjaiiv3v 發表於 21-11-2011 00:42

點會冇呢, 仲有咁多Knit 代既傳導歌都未出1.5 (( 未有統計過 -v-
多加留意, 可能隔幾日會出現呢^^
回復 支持 反對

看了1看
換言之
要條件解禁既歌曲係咪有5首=0=?
[e]/量子/red goose/アルストロメリア同埋WONDER WALK ...
kjaiiv3v 發表於 21-11-2011 00:42

WONDER WALKER
http://p.eagate.573.jp/game/bemani/linclelink/p/part3/index.html
岩岩上網站先留意到, 且證實可以Local 傳導... ^^ GREAT!!!
回復 支持 反對

Supernova 我都係得97嘛, 搵日又去推分先...
-v- 我仲未有[EXC] 牙... 努力~
回復 支持 反對

我下次睇住您打xd. 俾d壓力您
kingson2 發表於 22-11-2011 14:40

哈, 放心吧, 你應該係隔離位打緊 @@
下次LOCAL MATCH 番場^^ 就依首Supernova!

^^ 無視壓力存在
回復 支持 反對

暫時冇心機ko首Wonder Walker 全難度full combo住;o
趁大家仲為呢首歌打緊 我k埋d copious歌;p 等大家後 ...
kingson2 發表於 28-11-2011 12:54

我最近比較忙, 抽唔到時間去推分 -w-
哈, 同你一樣, 主力推Copious 歌...

PASSPORT (998) 同猫がニャ〜て、犬がワンッ! (998) 都差唔多KO
目標: EXC ^^
Supernova (977) 好似ALL YELLOW 左, 但成日都MISS -v-
目標: 高分過你 @@

加油吧!!!
回復 支持 反對

我拎10樂點賭今日1.5曲係陽炎

不過贏左唔駛送多10樂點我
Torchic╳小火雞 發表於 3-12-2011 01:46

@@ 點解你會估到咁勁既...
回復 支持 反對

今晚收工去左銅鑼灣GAMEMAX 玩,
先見5 蚊局, 後見1.5 曲係百合水仙...
滿足LA ^^
[BAS] 1 回FC 976
[ADV] 1 回FC 980
[EXT] 2 回FC 938
回復 支持 反對

咁果部百合水仙機係咪特別多人跟機黎玩
Torchic╳小火雞 發表於 6-12-2011 00:13

恩, 即使旁邊有空, 但依部機實有幾個1蚊跟緊 @@
大家都想玩百合水仙嘛,
始終開此曲有點難度... 時間問題 -v-
回復 支持 反對