打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 綜合音game吹水post

如果唔係要番工我都想一早黎一齊打機..T_T
是日只差一個mission,
就係見唔到victor大 ...
enttyes 發表於 19-10-2014 00:26

我見唔到sing大都感到可惜/_\

===============================
尋日真係見識到好多iidx高手,尤其係XJX大,請接受小弟一拜
不過點都唔夠火雞大勁,玩咩都嘩勁,尤其係DEA
亦好開心可以同到leaf大,ozcl大,winnie大,影大同LIBERO-R(我唔知你n壇叫咩名orz)挑到機,唯一遺憾係同唔到sing大挑機,另外見到kirinix大多巴胺991真係跪了
六神大rb真係天下間無敵,本人表示都係跪了
回復 支持 反對

回復 12769# 六神綱

有同你連RB機揮手

======================================
話說我地應該要影張大合照嘛XD
回復 支持 反對

回復 12929# Torchic╳小火雞

上水..........
其實Scars of FAUNA係咪新歌黎?
回復 支持 反對

回復 12957# Torchic╳小火雞

我夾埋玩左百幾二百鋪先得11.XX
係咪我無天份玩- -
回復 支持 反對

回復 13017# enttyes

pop'n個度大約要幾多%先可以開到JUBEAT首歌orz
回復 支持 反對

講起pop'n ,真係把幾火,我都覺得奇怪,點解今日mk88部pop'n 無人玩,點知一玩就中伏了,原來右邊黃色粒制禁唔到無反應
回復 支持 反對

既然大家咁悶, 我上水好了, 近排都係煲JUBEAT多, 因為要開埋SMITH MEMORIES, 前兩日終於開晒好感動
但佢後尾開晒會有一段大約3分令鐘既東西, 你預係講返SMITH之前一大炸回憶, 跟住就係講CAST, 例如ARTIST之類, 總括黎講, 個3分幾鐘D野係廢既, 同埋係無得SKIP
跟住應該會打MAIMAI同頭D多(嘛, 我有玩賽車GAME的
我亦有諗過GC開唔開卡好, 但係35蚊真係.....之前LT都係$5咋嘛, 我又唔GUR要比多$30, 好矛盾
BTW希望2月真係會轉版啦
回復 支持 反對

回復  victor609

咁岩既,我又有玩頭d wo
enttyes 發表於 2-2-2015 03:15

WOW挑機OK哈哈? 不過而家頭D我覺得抵左好多, 因為而家有張FREE TICKET, 變相6蚊可以玩2鋪, 近排玩全國對戰又唔知點解食左米田共係咁嬴, 所以6蚊我玩左成30-45分鐘(當然梗係計埋LOADING個D時間啦)

黎啦victor大
玩GC啦
Torchic╳小火雞 發表於 2-2-2015 13:16

話說我今日係荷里活打左鋪, 未開卡, 仲猶豫緊, 成績如下:

點解金爆可以咁難orz
回復 支持 反對

金爆其實算係殺初見
一黎副歌果度「左右左左右左右右」算係「難閱」既部份黎
(而且┘轉└對初心者黎講算係 ...
Torchic╳小火雞 發表於 4-2-2015 10:34

結果我今日都無再打金爆, 但打左千本櫻, DANCING SAMURAI同KICK IT OUT
結果得DANCING SAMURAI合格到(雖然話係7LV, 但我都覺得好難), 千本櫻同KICK IT OUT真係無話可說

搵日有機會見到我冇問題@@b我之前同fd一齊升,係咁打2人,
full spec 之後自己去打全 ...
enttyes 發表於 5-2-2015 02:19

我而家係每日玩$6就會停手, 因為可以用埋張FREE TICKET, 玩多鋪感覺好洩, 係咪好師奶FEEL= =
回復 支持 反對

回復 13154# enttyes

識J一定狂J DOLL PLAY
回復 支持 反對