打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家覺得點先會提升到nakuz人流呢?

我覺得nakuz已經卡住左 好似之前有人話手機gm已經比人搞晒
如果其他類型好似網台又太遲 ...
〝細wIN_ 發表於 13-7-2015 17:15

所以要有前瞻性,趁d game未紅之前就搞定XD
同埋單機GAME哥D(包括PC,PS,PSP,WILL,XBOX等)其實有冇得搞呢?
回復 支持 反對

問題在於最上面的人會否能像以前的人用時間去搏。<<<淨係得Hellkite仲有拍力繼續keep住個壇,好多版死曬,版主個名大多都係掛名嫁遮

十年人事始終都會幾番身<<<邊駛10年...8週年距今先2年,完全唔同曬

在我眼中, 如果要像其他forum一樣的那個forum「交友」功能, 只是與fb等社交平台比較下, 不值得一提,<<<< nhome都汁左了...不過其實整個論壇&交友合一既野都唔錯,好似blog咁

何不試試寫個 象棋平台? <<<又真係幾創新,真心估唔到論壇可以有昵d功能,不過又岩,我地nakuz宜家只係開post得個吹字,太唔貼近實際,例如咩動漫皇朝,都冇動漫睇(pv都好啦...),有d網(eg:二次元之門)有得睇仲勁到分埋一,二,三集(仲有按鈕)超級專業,下方直接有得討論(註冊登入即可)...哥d先吸引到遊客家嘛
音樂版塊要有歌聽最好有埋下載點嘛 ; 如果搞到論壇有埋好似RC既功能會仲多人用,CSO,巨商等ONLINE都興用RC通訊,部分桌遊都可以用RC黎玩
回復 支持 反對

係香港down歌係要用錢先合法。
我思故我在 發表於 18-8-2015 00:47

昵範搞唔到...咁都冇計

咁試聽合唔合法?

btw總覺得哥d應該可以做得更有規模咁遮

例如分好國家地區語言/新歌/hot歌/整到易search d等等

總覺得nakuz宜家昵種近乎全壇一個格式既款真係跟唔上時代步伐

有d版其實應該改一改program去方便一d特殊版塊既人

發貼高級模式哥度都應該搞搞佢...置頂代碼又冇,表格代碼又流流地...功能過少,搞到d有心發貼既人都整唔靚個貼

唔好成日都諗住冇人冇人就費事搞
回復 支持 反對

從update成discuz7.2開始,百年不變預設風格舊logo上去的論壇
就吸引唔到咩人,呢家樂古要接觸返電玩資料論壇 ...
CSLOK123 發表於 7-1-2016 03:28

cso宜家港服合左台服,仲有玩CSO既都去曬巴X啦,資訊性差好遠

睇返NAKUZ個CSO版...變左死城

其實資訊性真係好重要,至少會帶到D訪客黎SEE/註冊
同埋一個多元創作平台都好重要

話說點解NAKUZ個nhome到宜家仲未開番嫁=.=|||
回復 支持 反對

人地義務架,個個有正職,要搵食架嘛。早十年八年就話讀緊書仲有時間姐。
我思故我在 發表於 21-1-2016 22:43

個理由好合情合理

不過從結果而言,確實影響到論壇運作

令我諗番起以前港巨我所在個團戀曲

大房走左去外國讀書,然後淨低一d殘存團員完全處於自生自滅狀態

收人要都房行首要自己搞,有掛自己踢,團倉物資用曬自己解決,團技冇大房升唔到,個團比人搞無能為力

哥時有時會諗,如果大房真係立心唔理個團死活,好心佢索性解團啦

因為唔開都開左所以覺得可惜? 所以等佢自己自生自滅、睇佢幾時走到盡頭再算?

btw我覺得nakuz都係處於差唔多既狀況
回復 支持 反對

有d背景既野你可能唔知,樂古大部份管理員都係話唔到事去做決策,除左忙之外,呢個就係一個關鍵既理由,直接d ...
我思故我在 發表於 25-1-2016 15:00

所以就係做決策哥條友究竟搞緊乜囉==?
下面d人有意見/問題積埋積埋,決策哥條友又唔跟進or同大家好好傾下

到d人唔走都真係走左又唔搵番d人黎頂番個位

唔夠人自己又唔落手落腳搞

ok~去到人去流空既時候

就話比自己聽都冇曬人啦,搞黎都冇用

而事實上去到昵個moment可能搞黎真係冇用

相等於到到末期癌症,食藥黎做乜==?
回復 支持 反對

主力落手機game , Lol , CSO, CSG, 巨商
開多幾個聊天室既帖
放寬留言規則 吾好捉得咁緊 ...
vC.` 發表於 24-3-2016 15:44

睇番好多會員,甚至係申請做版主既人意見都一致認為要搞番個nakuz手機版

其實都岩既,而家d人講真對部手機既時間多過對部PC既時間
希望快D開發手機版啦...宜家睇番個論壇統計,D數據真係嚇到你一額汗
回復 支持 反對

但手機版如何計算上線時間= =
vC.` 發表於 24-3-2016 19:44

PC版計時大概係重新整理/頁面轉換時計時

一定時間後沒有動作會終止計時(彈廣告)....感覺上大概係咁

所以如果有進入主題/返回主頁動作都會計時

不過昵個都係小問題吧=-=
回復 支持 反對