樓主: BleachDeath
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 建議新手不要玩台服,官方根本不做事~

wingwing999 發表於 28-6-2017 19:41
第一點, 召喚入去既分身開外掛, 已經等同協助外掛行為
國巨做法已經係BAN左先講, 例如國巨某團內有人用外 ...

好似講左好耐....
仲講緊呢個方法....

就算合約寫左有權唔代表告佢告唔入

ANYWAY  要100信其實係擾民
同埋應該要韓巨改 台巨先會改

如果有心搞唔洗SET100信先入到  每隔一陣GM去睇下咪得囉
E+GM唔做野  你整到100信先入到 佢都係唔做野

要捉要做 可以做好多野  但依家PLAYWITH搞到咁
要搞都太遲  
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 28-6-2017 19:41
國巨做法已經係BAN左先講, 例如國巨某團內有人用外 ...

都係個句啦,依家求其行幾個嚴重區都見到外掛,GM都唔做野,你唔好望佢查咁多野啦
好似上次有人開外掛來攻城,未一樣沒人封.晒氣啦,台港巨跟本沒管理員,只有玩家同外掛同埋就係識賣點既奸商
回復 支持 反對

講就理想囉 做呢?
建唔建設性呢 就唔係你定既 講下都唔得 專制過共產黨
如果有人覺得自己講野有(建設性) 我建議你盡早去信韓國總公司
否則有人講完唔做姐係紙上談兵 咁同被稱為冷眼旁觀既人一樣咖啦
大個仔啦 自己諗啦
回復 支持 反對