樓主: BleachDeath
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 建議新手不要玩台服,官方根本不做事~

淚無情 發表於 26-6-2017 20:27
好難學到韓服咁  冇掛就算有都好少    主要唔係有心定冇心
因為隻game 存有漏洞程式    防掛糸統=垃圾    ...

可以遠距離點怪個BUG唔係改左啦咩?之前係因為組隊先有依個BUG其實唔關事...
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 26-6-2017 20:20
其實要解決呢d問題好簡單
王區全部100信先入得
外掛夠膽咪黎, ban完慢慢升多個100信acc ...

100信又點?拉你入去未一樣得....
回復 支持 反對

淚無情 發表於 26-6-2017 21:09
打個比如 官方點修改到冇 外掛程式 修改到有 漏洞一樣有 升級版本2.0  
防不勝防   治標不治本 ...

如果修到沒依個洞好難修到有...你望一望依家11段仲有沒外掛就知
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 27-6-2017 01:08
你估組隊拉入去無紀錄呀? 你搵正身拉入去咪ban你正身囉
一個100信acc 成本好大
巨商"信用等級" 本身 ...

你咁講得...人地都可以刷紀錄,依家咁易捉GM都要你等幾日,咁樣捉沒反3-4年我諗佢地會唔夠時間做野
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 28-6-2017 19:41
第一點, 召喚入去既分身開外掛, 已經等同協助外掛行為
國巨做法已經係BAN左先講, 例如國巨某團內有人用外 ...

都係個句啦,依家求其行幾個嚴重區都見到外掛,GM都唔做野,你唔好望佢查咁多野啦
好似上次有人開外掛來攻城,未一樣沒人封.晒氣啦,台港巨跟本沒管理員,只有玩家同外掛同埋就係識賣點既奸商
回復 支持 反對