打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天山童嘅朋友有比阿四呃過嘅就入黍講

依個係個賤男ge msn:simon_hkcg@hotmail.com
我唔想再有女仔比佢呃感情比佢呃錢
回復 支持 反對

你做得衰野一定有後路鋪好~__~
唔撚似你個真人fd 3笑咁醒目
但係鋪得好唔好我就唔知啦
依+比人吊幾句算益左你
遲下你比人封埋ac我一定笑
回復 支持 反對

你仲好意思講 我呃你感情 邊個自己有老公同左第2個一齊 個個都知喇 d野唔係得個講字 講咁耐廢話 都係得你講 有冇d實質d既証具呀 你有冇cheap d呀 放我msn 出黎 冼唔冼我又拎你個電話貼街招呀 講咁多野都係到掩色自己 玩仔就玩仔喇 講咁多大話做咩 你話我呃你野 我呃你d咩?
回復 支持 反對

依+比人吊幾句算益左你
Gail 發表於 26-3-2009 06:10
唔好意思 我ac 之前封過 gm 查緊開番比我
回復 支持 反對

你話我CHEAP 好笑 邊個CHEAP D? 係電話到成日同人講 叫人地出黎見你 叫人地上去你屋企*0* 爆牙依句***  講到好似有D唔知咩企途咁  人地紫虹正正經經 好過你依個賤男幾百倍 你可以倒返轉頭黎話我CHEAP?  你可以倒返轉 ...
Gail 發表於 26-3-2009 06:04
係電話到成日同人講 叫人地出黎見你 叫人地上去你屋企*0*哈哈 你e句真好笑 見都未見過比你上黎我屋企... 講到好似有D唔知咩企途咁  我冇你咁唔要臉 我會講e句?你屈人都屈得好d啦 得個講字 我夠可以話你講啦 比我知到你係d咁既女仔 我一早唔識你算 枉我對你咁好 你咁樣屈我 你好唔好意思呀 我未見過d女仔好似你咁惡毒 自己一拖2就算喇 仲要講到自己岩哂 e樣我又識諗bor 既然你唔鐘意我 我又唔會阻止你同第2個一齊 所以一直以黎我都冇出過聲 係你自己宜家係到屈我 散未散囉 點解要周黎唱人呢 我可以講 我同你散左咁耐 一句你d cheap野都冇同人題過 最多我咪當唔識你 cheap到爆!!!
回復 支持 反對

2手3笑唔係捕魚秒玩緊咩#22

如果係佢本人我唔信捕魚秒扼人囉[[onion_53]]

不過有幾次同阿四佢易野都無問題咁囉= ="
回復 支持 反對

依+比人吊幾句算益左你
Gail 發表於 26-3-2009 06:10

-.- 我唔知咩事 .. 不過我所知就係 第一手 三笑 同 阿四 係親兄弟...
三笑 係 阿四 親呀哥黎
回復 支持 反對

其實   點解你地講咁耐...都係得字...?
GAME入面又開哂大頻話有証據既??
証據係你地把口??
你又話報左警...GAMEONE搞緊...方唔方便POST上黎??
咁大公司/機構做野應該會同你有文書往來架?
不訪放上黎俾大家睇下..提防一下都好呀~~

PS : 相罵不好口,,,請問樓主可唔可以問問我前一個POST既問題...?
回復 支持 反對

哈哈 原來係咁 明哂
三笑,雪晶係昆狗就梗左
原來係fd,又係親兄弟, hehe
集團式經營喎
封你可能係因為同ip,我未判你有份,不過....
雖不中亦不遠,hehe.睇路喇

樓上個位咪心急喇,慢慢睇埋先,呵
越多人知就越多料爆丫 hehe
繼續跟進下先[[onion_40]]
回復 支持 反對

哈哈 原來係咁 明哂
三笑,雪晶係昆狗就梗左
原來係fd,又係親兄弟, hehe
集團式經營喎
封你可能係因為同ip,我未判你有份,不過....
雖不中亦不遠,hehe.睇路喇

樓上個位咪心急喇,慢慢睇埋先,呵
越多人知就越多料爆丫 h ...
crazyburn 發表於 26-3-2009 09:44

聽講3笑好似俾人厄左個ac
回復 支持 反對