打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 天山童天龍派本周日華山論劍第三名總得分破二百!

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唉,睇黎你都仲未明
再再再再再強調
而家打緊華山呀,唔係天山VS峨眉,或者逍遙VS天山
仲有其他派架
我唔識係一大堆峨眉,同一大堆武當/逍遙大戰緊果時,
係後面殺D低LV,或者無血果D峨眉呀?
8X LV,無咩石果D,真係幾下就 ...
獅子庭 發表於 12-7-2009 20:12

係華山雙方計出寵逍遙係冇得剋天山...

係校場計技術計同石要蠃你天山有幾難?

唔通你中溪山放大你會繼續同逍遙打咩?
回復 支持 反對

你e家講到得你自己一個都冇大影響又打八十幾級人當切菜咁...

全5峨嵋你會唔夠打? 你邊個SER咩名咁懶把炮ar請問?
囍帖街×。 發表於 12-7-2009 20:19

唔好離題啦[[bao_50]]
而家有減抗,有4孔,殺D 7X-8X無咩石既峨眉,真係=切菜,佢地D會防....

你要我講幾多次呀?
而家打緊華山呀,唔係教場,唔係單P呀
我就算打得贏個全5峨眉,都唔會係華山,滿血打啦
唔磨返一段時間點贏呀?

我都唔怕同你講
我去華山係汁雞呀,專搵D無咩血/低LV/易殺既落手,有問題嗎?
咁我自己一個,係咪無咩大影響呀?
回復 支持 反對

係華山雙方計出寵逍遙係冇得剋天山...

係校場計技術計同石要蠃你天山有幾難?

唔通你中溪山放大你會繼續同逍遙打咩?
囍帖街×。 發表於 12-7-2009 20:25

終於明啦
而家講緊華山,姐係克唔到啦?

又教場呀?
唔好講廢話啦,呢個問題
不如我問返你,我開緊移花,你敢唔敢繼續同天山打啦,多9魚
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

天山童天龍華山天龍都好勁
希望天龍派既玩家次次華山都上華山啦
回復 支持 反對

禧哥你上次個人排名都上到頭五名la仲想點姐...

靠燕南天佢lo...佢好似全六石arma...冰攻都肯定過一千la冇估錯...
囍帖街×。 發表於 12-7-2009 17:09

燕南天點只1000冰攻[[onion_60]]
今次睇到天龍好勁xd
加油
回復 支持 反對

終於明啦
而家講緊華山,姐係克唔到啦?

又教場呀?
唔好講廢話啦,呢個問題
不如我問返你,我開緊移花,你敢唔敢繼續同天山打啦,多9魚
獅子庭 發表於 12-7-2009 20:31

華山你唔出寵arma就當我係逍遙我照唔出寵...

雙方有全怒全技能冇冷卻有65技滿血滿氣有正常狀態冇加其他野兼且同石技術同等...

當e家現場周圍冇其他人你會點打?
回復 支持 反對

我都係天龍派嫁 但我係逍遙子[[onion_26]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對