打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Combat Arms的真相=3=''

可註明火線模組的是幾樓嗎??
EY3P 發表於 23-1-2010 22:27

已被些人編輯DEL了圖片!
幫你唔到!
回復 支持 反對

已被些人編輯DEL了圖片!
幫你唔到!
liukahong 發表於 24-1-2010 13:40

我朋友看過他們的圖片..說..都是引擎帶的工具..
回復 支持 反對

我朋友看過他們的圖片..說..都是引擎帶的工具..
EY3P 發表於 24-1-2010 14:00

http://www.youtube.com/watch?v=2bwTbgghUf4

有Lithtech睇模組軟件!
回復 支持 反對

http://www.youtube.com/watch?v=2bwTbgghUf4

有Lithtech睇模組軟件!
liukahong 發表於 24-1-2010 14:07

其實問題在於Dobbic將Rez加密了...
普通的Rez解壓縮器不能將火線的Rez打開...
回復 支持 反對

其實問題在於Dobbic將Rez加密了...
普通的Rez解壓縮器不能將火線的Rez打開...
EY3P 發表於 24-1-2010 14:15

現在可以開rez的人只有gm002,noname果d人,但我相信好人識開!
其實rez係機密,就算d人識開都唔會咁容易話比你知點開!
回復 支持 反對

現在可以開rez的人只有gm002,noname果d人,但我相信好人識開!
其實rez係機密,就算d人識開都唔會咁容易話比你知點開!
liukahong 發表於 24-1-2010 14:21

C4 Online是於Dobbic被收購前買下版權 工具的...
至於NoName...我看他們的服務器都沒更新...
相信只會解開..不會壓縮Rez..
突襲..穿越火線..都是用Rez加密的..
回復 支持 反對

C4 Online是於Dobbic被收購前買下版權 工具的...
至於NoName...我看他們的服務器都沒更新...
相信只會解開..不會壓縮Rez..
突襲..穿越火線..都是用Rez加密的.. ...
EY3P 發表於 24-1-2010 14:23

乜c4online唔係用1.6服務端同1.9客戶端合併ge咩?
之前d大陸仔話gm002係同韓國果邊簽約!
唔通佢地係講真ge?
回復 支持 反對

乜c4online唔係用1.6服務端同1.9客戶端合併ge咩?
之前d大陸仔話gm002係同韓國果邊簽約!
唔通佢地係話真ge?
liukahong 發表於 24-1-2010 14:27

我在台灣有位朋友是前C4 Gm...
所以..也會知道一點點的事情...
其實C4的新地圖..是於作戰武器..
裡的地圖..他的新槍支..Tommy Gun..
也是在外國某Hack CA論壇裡下載回來的模組..
回復 支持 反對

我在台灣有位朋友是前C4 Gm...
所以..也會知道一點點的事情...
其實C4的新地圖..是於作戰武器..
裡的地圖..他的新槍支..Tommy Gun..
也是在外國某Hack CA論壇裡下載回來的模組.. ...
EY3P 發表於 24-1-2010 14:30

gm002都親口同我講過!
變電站就係ca果個warhead map!
而c4果d作戰武器係e隻game偷番泥
回復 支持 反對

gm002都親口同我講過!
變電站就係ca果個warhead map!
而c4果d作戰武器係e隻game偷番泥

liukahong 發表於 24-1-2010 14:36

C4的Tommy Gun Mod..
回復 支持 反對