打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 反對流晉入侵樂古 講埋d火星文

關閉 [複製鏈接]
你新來吾知
真是要報名 男會員多 女會員....就少
名可以吾洗 (例如你玩黑E 有時會放下影片)咁姐
是未想入 ...
流晉 發表於 13-6-2010 15:36

火星規矩?樂古不嬲無呢d野嫁bo
你就真係新黎??
回復 支持 反對

回復 211# 莫菁兒
3字經 又交流完啦 分身又出左
對你D無門派冇野好講
又話南SER搵你点搵啊
回復 支持 反對

回復  莫菁兒
3字經 又交流完啦 分身又出左
對你D無門派冇野好港
又話南SER溫你点溫啊 ...
流晉 發表於 13-6-2010 15:47

你講既野無人明 吾好意思
你港野定講野?
係搵人 吾係溫人 你默書測驗考試係溫人地吾係溫書?
小學今日放假 定係今日青山open day?難得見你bo
回復 支持 反對

你新來吾知
真是要報名 男會員多 女會員....就少
名可以吾洗 (例如你玩黑E 有時會放下影片)咁姐
是未想入 ...
流晉 發表於 13-6-2010 15:36

無叉叉發表意見要入會?(笑‵
原來樂古你既0.0'
發表意見要玩黑衣??- -|||
回復 支持 反對

你老味
火到黎撚埋
你夠撚薑咪串串哄然後笠水
之前你個個POST做乜撚野比我嘈到吾敢出聲? 吾係好撚威?
起鳩 ...
莫菁兒 發表於 12-6-2010 21:30

我都係冇上一個禮拜姐-.-
估唔到呢個區d新人舊人前版主都齊曬

東郭老兄:你都唔算有咩人身攻擊,仍然可以堅守住「和平討論」呢四隻字
起閣下既回帖中都未有見到過激既用詞

恆:身為前版主竟然.....

靈兒:用詞有點兒偏激,但幸好未見有過激的用詞,若要繼續討論請作反省
-----------------------------------------------------------------------------
正題

流晉先生:首先不知道閣下會否看書面語
但近來我也看到很多閣下的帖子其實是【非必要】的
而閣下的文法好像也有少許問題吧?
我不敢說自己的文法一定沒問題,這裡除了奇版外很多人也是以口語來討論
你的文法可以說是個人風格,這點我可以理解。
但是我看過了我引用的那回復後,也覺得閣下的帖子倒也有小許問題
也敬請閣下改善。
此帖討論是可以的,但別太偏激吧,希望各位在此帖的各位朋友以和平討論跟流晉討論問題
而在下在此也希望流晉先生能聽聽別人的意見,畢竟網上討論區是公眾地方
你打出來的文章也希望別人能看懂和回應吧?

浩b先生:閣下成為了一個很獨特的反派,你也有你的道理
但你見義勇為的性格卻令罵戰發生,靈兒的用詞確實偏激,我代她向閣下及流晉先生道歉
但東郭先生顯然無意引起罵戰,希望閣下反表完意見後和平討論

而其他的朋友希望在我回帖後繼續和平討論,我不希望再有類似的帖子出現
希望各位在此達成共識。
回復 支持 反對

恆:身為前版主竟然.....

i think

如果我唔係咁19,就唔駛做前版主啦,你真無聊
回復 支持 反對

東郭老兄:你都唔算有咩人身攻擊,仍然 ...
浪跡天涯002 發表於 13-6-2010 05:24 PM

渡過萊茵河了
回復 支持 反對

東郭老兄:你都唔算有咩人身攻擊,仍然 ...
浪跡天涯002 發表於 13-6-2010 17:24

繼續和平討論?

點和平法? 你睇下第十九頁...

同音字粗口又有...冇同音既都有...

若果唔鎖既話你估下e度d人會唔會咁剋制自律即刻斯文哂...

( 除非連你都同果位流晉有牙齒印唔可以公正客觀...

否則都係鎖好...  )
回復 支持 反對

繼續和平討論?

若果唔鎖既話你估下e ...
囍帖街×。 發表於 13-6-2010 05:32 PM

奧斯維辛集中營(咩人都_哂
回復 支持 反對

繼續和平討論?

若果唔鎖既話你估下e ...
囍帖街×。 發表於 13-6-2010 17:32

其實我覺得網上討論區呢家野都係互相容忍姐
但呢個帖確實存在好多問題
而莫菁兒比我禁左二星期言,太多粗口了

如果咁落去流晉會員果派亦都會係咁同人嘈
咁,我諗如果咁落去罵戰都會不斷,本來我係諗住比你地繼續傾掂數

但呢個帖再落去都會引起罵戰

所以我想強制令流晉會員冷靜一下
禁佢三日言,如果出到黎佢仲係連帖連咁多同埋打d大家睇唔明既帖再決定

此帖可關
回復 支持 反對