打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [逍Ser]剎盟抄北ser同盟名:不滅+Cheap到叫皇族幫手打交

剛剛話我人格分裂果個人
係5係天國架@@
報上名來
係5係比我殺得多
回復 支持 反對

吾好引人笑-.-你吾比天國盟柒?皇族睇你吾撚過眼咪打鳩你^o^咩叫樣柒...天國盟咪係..鳳凰浪漫,,火谷清和平幫 ...
小囧子=] 發表於 8-1-2011 22:46

拿, 剎盟特色 咩句子都夾雜住d粗口:lol
回復 支持 反對

天國盟真係輸唔起-_-要開個咁無聊既post
首先殺盟點解改名叫不滅 係因為自開ser到而家咁多年既時間 都仲未 ...
johnnysky 發表於 8-1-2011 22:55

不滅個名如果係你咁解由來 咁個個幫盟都係不滅啦 皇族都係不滅了(唔明自己用下個腦)
咁你地同皇族有咩關係我就唔知,但個時佢地爆晒喇叭話打 阿燕 你ka,依家?打架好幾次 皇族只係打我地天國,無視你地剎神盟,咩原因就只有皇族知啦,同埋唔該你睇下我地依家人數,係你地個時打輸左只識等我地d人off之後先吹人打架既後果,心兒,3仔,鐵峰....etc.(冇可估計咁多人)都比你地搞到悶晒小玩,因為冇引,你自問個時,就算人數差唔多,你地輸左,有幾多次會再打._.我只可以係到講我地明係玩人數多圍你地,但你地輸左企城令我地d人悶小on係事實,輸唔起係你地做先,唔好100步笑50步,個時打到你地企城時,又唔見你話打多2場架,得勢時總是唔想自己失勢時做過既野xd
回復 支持 反對

回復 33# ununkuen

改咩名關你q事咩 唔鐘意唔好睇囉 人地鐘意改名叫不滅都可以改架
你用下你個腦啦 唔好講以前 而家夜晚你地唔夠打就搞咁多小動作 你話d人玩到悶小on既 你有本事咪叫返d人on囉 淨係識諗以前 輸就輸啦
回復 支持 反對

大家好 我係angus1313。
原來打機組隊刷野=人格分裂
這句我第一次聽@@覺得好新奇
皇族殺人都係打機 又5係現 ...
winson0829 發表於 9-1-2011 00:00

如果引咗我個post...會好d...我可以一睇就知...

人格分裂..唔係指你...
打字d前後排位唔係咁好....令你對號入座..唔好意思...
人格分裂<---我係指一邊鬧人...一邊用分身入和平幫刷盟副個d...

我指出你同穀月軒刷野...係因為睇到有人話剎盟清皇族...
但係我睇到既又唔係..我只係提供一d客觀情況....
而你又証明咗我冇老屈..咁就ok了...我亦唔再加自己意見...一切由其他人自己判斷....
你覺得同佢地刷野冇問題..我都覺得冇問題...係你個人選擇...
不過...佢地用放鈦金...放號...收完元寶唔俾野人...上逍ser大把人可以話你知...
道德標準唔同...再講落去都唔會有結論...

回: 000573
冇人阻礙任何人選擇任何朋友既自由...
上面段野已回大部分內容...
另...穀月軒就算冇皇族...一早都已經係劫商清古...自稱係谷月軒分身...
明眼人一睇就知乜事...
相對皇族其他幾個號...穀月軒做野算比較明刀明槍...起碼唔多覺用呢個ac扼元寶...最多都係元寶店隱身買人野...

另外,如果各位game內交易/網上交易,緊記keep record,如拍片/cap圖,記底時間同對話內容...
如遇上網上詐騙,請即報警處理...遊戲中詐騙,亦都要負上刑責,唔好睇輕個拘拘一百幾十蚊...
雖然警察對呢d case效率較低,但係有齊record一樣做到野,共勉之....

飲完野wing住打字好頭痛..死去瞓...
歡迎理性討論....
回復 支持 反對

回復  ununkuen

改咩名關你q事咩 唔鐘意唔好睇囉 人地鐘意改名叫不滅都可以改架
你用下你個腦啦 唔 ...
devilababy 發表於 9-1-2011 02:25

我冇講依家咩 都唔知你火爆D咩 好笑 但我地做緊既野 係你地之前都有做
我係想講 你地好Q煩XD
人地開來討論 你可以話唔係 又粗口又ABC咁就有用既咩?只會令人覺得你係XD 講就係咁多 明唔明就真係要你自己用下腦啦XD
回復 支持 反對

點煩都唔會夠你煩喇-_-銀色你煩係逍ser任何一個幫任何一個盟都出晒名 講煩有邊個及得上你 (玩開逍ser既都唔會唔認同)
咁又係 除左死淨把口 你仲有d咩淨 你連做人果樽鹽都無 (玩開逍ser都知你以前俾天國d人又post相 又人生攻擊 等等等 甚至樂古都有你唔少腳毛)
le d唔係死淨把口 仲點可以生存到而家
回復 支持 反對

食花生 @.@ 但講到人生攻擊其實大家多有架-.- 江湖傳聞就攻擊揚幫主 o.o 一係黑骨姐係易咩魔 媽媽聲人 打機姐 生得高矮肥瘦係冇罪 打得開心就可以 了 o.o
回復 支持 反對

2張相都真係得啖笑...同d 8卦雜誌真係無分別...影幾張相見到d人企埋 就話係同一夥人...
稍為有腦既 都唔會信啦下嘛  比夠10個叻你  繼續做狗仔隊 影多d  乃乃乃乃乃
回復 支持 反對

天國並唔係怕有左皇族幫手剎神可以重拾返優勢
而係皇族既所做所為,令全ser(可能剎盟除外) 都為之痛恨
你地1味係到講皇族既戰鬥力,唔諗下佢地既品格?
打機亂殺人係唔代表現實會, 呢樣岩   但係唔諗下佢地呢種人身攻擊,欺善怕惡既心理唔會帶到現實?
你地再睇下皇族個光玲(即係神布司/yan/餖),,佢係洛陽校場出面擺攤 邊次既攤名唔係對天國盟攻擊?而幾時會見有剎盟? xx含家死 咁樣既賤口我諗同你地既易魔有得輝
同d咁既人一齊,,只係再次貶低你地za 剎神!
回復 支持 反對