查看: 3578|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [唔算驚世既新聞]vz入多兩部jubeat 可以同荃金匹敵

關閉 [複製鏈接]

九龍灣德福 VIRTUAL ZONE
本身4部
早前換copious入多2部
最近收到消息話又入多2部
即係總共8部

換言之vz成為香港第二個有8部jubeat既地方

(p.s. 假如計埋部jubeat knit ripples既話 即係有9部

回復

apm今日都入多左1部新機...= =前後加埋3部
回復 支持 反對

哇-0- 甘多機a_a 吾洗驚要等好奈:p
不過之前VZ都震制-3- 得閒去下先

又要去mk新之,又要去VZ,又要去返APM
APM最左果部好似d制吾多得 但佢入親都係全新機-,-
回復 支持 反對

哇-0- 甘多機a_a 吾洗驚要等好奈:p
不過之前VZ都震制-3- 得閒去下先

又要去mk新之,又要去VZ,又要去返APM
A ...
kingson2 發表於 19-11-2011 23:50

amp1部擺左係門口(1行入去轉右..係正部winning隔黎-_-"新機..晏就收工上去打..見到有部新野係到未整)原全睇住個師傅整xd未整完我已經放定1蚊跟機xd!!
入面原身個2部..右手面個部冇咩大問題..左手面個部係震到_ _;@..但係我走前打v8..見到師傅整緊d制
估計應該都冇咩問題架喇;o除非又比人打到壞晒 囧!
回復 支持 反對

amp1部擺左係門口(1行入去轉右..係正部winning隔黎-_-"新機..晏就收工上去打..見到有部新野係到未整 ...
kjaiiv3v 發表於 20-11-2011 12:00 AM

ok. 等出左糧搵日去試哂甘多間既jubeat 好冇?
打算12月頭出活動 當天去mk新之,APM試? 以前九龍灣銀星都有2部 間機舖夠細
練歌一流(:
回復 支持 反對

ok. 等出左糧搵日去試哂甘多間既jubeat 好冇?
打算12月頭出活動 當天去mk新之,APM試? 以前九龍灣銀星都有 ...
kingson2 發表於 20-11-2011 00:06

12月3/4的話我應該可以;$
之後就應該打機都冇時間=0=公司個邊搞工展會
我地全部冇假放直踩到1月頭之後先補返假比我地;(!
回復 支持 反對

12月3/4的話我應該可以;$
之後就應該打機都冇時間=0=公司個邊搞工展會
我地全部冇假放直踩到1月頭之 ...
kjaiiv3v 發表於 20-11-2011 12:08 AM

12月3同4號我要返工-,- 但放3:30pm 約3號4:30pm ok?
你想去邊間?
回復 支持 反對

12月3同4號我要返工-,- 但放3:30pm 約3號4:30pm ok?
你想去邊間?
kingson2 發表於 20-11-2011 00:12

3號4點半我ok既...睇下其他人點喇;$
地點無咩所謂..跟大隊;o
回復 支持 反對

我12月頭正正唔得閒(茶
回復 支持 反對

其實唔叫匹敵,大家都系HITSTYLE...

3號我食放題,不來了
回復 支持 反對