打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 慕容ser:有關惡人谷慕容立秋一事

回復 41# 冰月一口一

不敢恭維你噶人格 本來你咁好心機打遍POST出嚟 似乎受左委屈 我本應支持你 可惜果日你粗口鬧人噶時候 我見到噶 只喺你單方面人身攻擊對方 你篇POST講人地人身攻擊你 好似有D調轉左嚟講咁 你篇POST都喺講慕容立秋遮 但喺我見唔到你講果個人 有人身攻擊你囖  SEE完成篇POST我都見唔到距噶所作所為有你表達噶咁差 邊個攻擊邊個真喺得你地自己先知  但喺一個女仔好似你講粗口講到話唔問候人地屋企人已經好有禮貌 你D禮貌真喺好獨特!
回復 支持 反對

人善人欺天不欺
回復 支持 反對

回復  冰月一口一

不敢恭維你噶人格 本來你咁好心機打遍POST出嚟 似乎受左委屈 我本應支持你 可惜果 ...
moon^moon 發表於 7-3-2012 16:37

你試下比成班惡人一齊小你:lol睇下你會有咩反應
回復 支持 反對

我路過的.. 我吾認識板主更吾認識慕容立秋..
但頂5順想回應下..

從板主口中所講慕容立秋呢個人真係好有問題
但可惜.. 你又唔係 新聞主播.. 講既野未必是100%岩晒..
以一個旁觀者去睇件事.. 反而我好同情慕容立秋呢個人

同情佢點解身邊會有一個咁有心機既女人..
吾係閒情果個心機.. 係好多..詭計..陰謀果隻心機..
而家d女人真係心不可測..

傾下計都要影低相..
叫邊個敢同你傾心事呀..
人地當你fd 你當人係犯..
"你所講既野.. 日後會當成程堂証貢" 咁..
比人話你是非當人情.. 呢一句我一定信

希望我身邊冇d 咁既人啦..
是非精
回復 支持 反對

1手FAFA 不嬲ON撚9
小心叛變

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
浩B -3 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

流野尋日去左打交 我見叫極都唔夠人所以叫散, 同埋我幫唔打交果D 一早比我踢晒

你咪話我睇到你 ...
failam 發表於 7-3-2012 11:17

係咩? 我到今時今日都知惡人谷有唔打交既人存在喎
再加上 人地唔打交你就踢左就算  我唔打交你就針住晒  你自己諗下呢個係咪真正原因囉
定係有d真正原因你唔夠膽講出黎呀?

ok 當我係死8婆當我搞事你講我咪講我囉
芍芍情海每次打交都有到
你講佢地乜野呀
你講過佢地d乜野你自己心照呀
根本完全同我睇返黎既野唔同呀
佢地兩個幫你打交冇功都有勞呀
你咁樣講人都有?
"我點樣出賣出賣左邊個呢? 張關於朋友 GE 問題 OR 缺點收埋想講好耐GE說話 講出離就叫出賣? 你出賣GE定義何在呢?"
你講既野係事實? 我地睇返黎既事實唔係咁
親眼見到晒你所有skype, msn, game d記錄, 完全唔係果回事!
"成日係盟頻度說三道四 ,個盟有D搞事撚係度"
芍芍搞事? 情海搞事?
丫我都唔記得左你對外聲稱係芍芍搞事呀可?
但你好似唔記得你系skype同我地講過咩喎可...
洗唔洗我貼返出黎俾你睇?
你話你都覺得一月係唔岩在先  唔想煩先按出盟架,
轉個頭你同人講芍芍搞屎棍牙? 你真係好野!
最搞笑係你話完人搞事之後係可以密返人地講埋d低b野扮fd囉
你咩意思呀依家?
我依家夠膽貼出黎我就預左同你嘈
預左你班忠實fans會黎鬧我死8婆架喇咁又點呀?
我認左佢囉, 但芍芍情海鄧麗欣你冇野講喇掛?
你一樣係表裡不一   我就睇你點解釋!

"我好早已經同紅名D人講話 佢地D人都唔想打交唔洗求佢地  冇話冇左邊個唔得"
紅名d人睇清楚啦   爽翻天我睇你做既野遲早都係白費心機
"成班垃圾" 我諗"成班"唔止係講我一個囉
你唔洗系度轉移人地注意力去我度喇  慢慢解釋啦你

評分

浩B -3 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

仲有我好奇怪一樣野 ^_^
點解話親我反駁我果d人個個都係新ac黎既?
拿我冇講過d咩呀... 我奇怪炸!

仲講埋d野奇奇怪怪咁
話我冇禮貌話我有心機
都唔係以事論事既   
千其百趣之10個趣 ^0^
回復 支持 反對

呀立秋兄, 我諗有d野你真係用個腦諗清諗清你先好講返出黎囉...
你確定你冇搵過紅塵既人返去打交?
你都係check清楚你msn同skype講過d咩先啦
我驚你份人太假講過d咩都唔記得左呀

By the way, 你唔係以為你桶左人一刀之後人地仲會掉低成班fd去同你打交牙嘛?
異想天開

評分

浩B -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

1手FAFA 不嬲ON撚9
小心叛變
白色婚紗 發表於 7-3-2012 20:00

立秋其實可以去客串下智能叛變2:lol我實第一個去買飛睇
回復 支持 反對

如大家嘅言詞仲係維持咁樣

我只能關帖處理了...

請大家守守版規
回復 支持 反對