打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 天龍八部3》神秘代言人正式公佈!9月12日全港公測!

其實呢,作為一個玩左幾年ONLINE 既我黎講,我真係孤陋寡聞,唔識依位代言人。。。。。。
不過我咁諗,如果G1真係想多D人玩返天龍,我覺得佢應該搵返個出名少少既人黎做代言好D。
唔係話依位達哥唔出名(可能佢係某D領域真係好多人識),只係似乎主流大眾都唔太認識佢,咁要吸引D人特別係新玩家會有一定既難度。
同埋,G1搵佢做代言俾我覺得佢有少少偏心。
之前9陰就搵李連杰做代言,但天龍3就搵個大家未必好認識既達哥黎做代言。
唔多唔少會令人覺得佢唔係好睇重天龍3。

以上純粹個人意見,絕非想引起罵戰。。。。。
回復 支持 反對

吳生好過你地幾條友,吳生「人品高上,學識高」你地幾條友两個字可以形容晒「異形」...後記...用個史忽唸野, ...
bobo2810 發表於 10-9-2013 19:53

係啊係啊,你睇你連字都唔識
回復 支持 反對

回復 91# wind_xo

李連杰糸大陸SER搵既 港服照抄 無搵過代言人
回復 支持 反對

吳生好過你地幾條友,吳生「人品高上,學識高」你地幾條友两個字可以形容晒「異形」...後記...用個史忽唸野, ...
bobo2810 發表於 10-9-2013 19:53

邊拎個吳生呀    冇人識佢喎
回復 支持 反對

我就08年開始玩天龍到現在 之前就ro-魔獸
在樂古我一向都很少留言 看過就算
您們要吹捧這個達哥是您們的事
但請您們不要踩低其他有玩天龍的玩家
咩不識達哥就好打有限 就好像樓上所說
唔係話依位達哥唔出名(可能佢係某D領域真係好多人識)
但我真是不認識 連玩了幾年天龍的好友 幫友 盟友都不認識這個達哥
g1請誰做代言人 不到我理 我亦都沒興趣去理會 我只是說出我的感受
回復 支持 反對

回復 95# lovekim2046

你就話你啲幫友盟友唔識邊個達哥
你本人同你嘅幫友盟友唔識就代表全部人都唔識?
咁講你個盟都幾龐大下話 失敬失敬

另外 俾我對號入座一下 我完全冇講過話唔識達哥 就唔好打
唔識一個人就判斷佢遊戲世界入邊嘅人物點樣? 傻的嗎?
回復 支持 反對

其實呢,作為一個玩左幾年ONLINE 既我黎講,我真係孤陋寡聞,唔識依位代言人。。。。。。
不過我咁諗,如 ...
wind_xo 發表於 10-9-2013 09:08 PM

幾到位
回復 支持 反對

回復  wind_xo

李連杰糸大陸SER搵既 港服照抄 無搵過代言人
dannytsoi31 發表於 10-9-2013 21:47

多謝指正~!
回復 支持 反對

好似比較唔比錢FEEL
回復 支持 反對

哗「吳生你都唔識,你唔好玩天龍」吳生香港大學畢業,在TVB做過,攞個垃圾獎,吳生依家在中國做梗代言人,以上全是作古,我說個吳生,你積是問我,吳生乜水,冇人識,呵「作古老」係天龍一定要識佢,是不是唔識就係是好人,你幾條友睇翻你地說過乜先好講野,係人見到你地講野都知是作古,..後記..自已作古要人信,不信就乜乜乜乜...你幾條友真勁「作古天王」我是小學一年班學生,你幾條友有幾高學識,啲玩家個心都知啦,
回復 支持 反對