打印 上一主題 下一主題
收起左側

--久違了的失傳舊版巨商圖--最最可愛的玩家們---8月27日第1次改--

我最懷念反而係第一個板..唔洗組都入到戰..以前成日走去赤坎果度入人地打緊d海神..等到最後狂放招搶..果陣時真係好開心..
回復 支持 反對

呵呵~我記得最尾果張相係"開學禮":lol
回復 支持 反對

我剩係記得我當初玩個陣成日同人組隊打神劍
回復 支持 反對

呢d圖係一開巨商既圖黎=,=好懷念...

個陣時起碼冇死ser...但只係畫面就唔係太令姐
回復 支持 反對

好懷念個d表情fu號
大田個張相好有同感
以前行大田係lag1分鐘行一步
回復 支持 反對

我小學玩個時就岩岩係最多CHEAT個 時個時好多人都比人爆左AC 做乜爆人AC個D要要張自己的快樂健立係人地的痛若身上!!
我再早D個時 大田真係好多人 個時上一上大田好易出唔到 個時D人品好好 唔會好似NOW咁個個都係到昆人!!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

以前既巨商真系好正! 好有感覺!

如果吾出2轉就好啦! 大家一齊玩不同的1轉!

因為大家都系1轉. 而1轉的數目.. 每個國家都差不多數目!

如果可以變, 寧願變返以前咁, 反而會得返個種感覺!
回復 支持 反對

唔知GM 見到呢D圖 會有咩反應?會唔會比D心機搞番好巨商?不過多數都唔會..如果巨商可以變番以前咁就好了,,我寧願冇晒D 2轉都想巨商變番以前咁。仲記得果時1轉都冇,係高手洞穴 升lv....(心諗:1個8x exp呀~好好升呀!正)有好多fd同你講野,有問題果時,大家都亙相幫手,          不知幾HAPPY。唉!
回復 支持 反對

我玩了3年,都是斷斷續續的玩...每入一次都感觸良多...改變太大而且太壞了
回復 支持 反對