打印 上一主題 下一主題
收起左側

--久違了的失傳舊版巨商圖--最最可愛的玩家們---8月27日第1次改--

二轉的出現令人致富
也令人的友情冷淡了
回復 支持 反對

原帖由 [H]LMT 於 25-8-2007 22:32 發表
睇過咁多篇post覺得你呢篇先叫好文

好文又如何

不過是用文字去舒發一下無奈及不滿

一字一句,有血有淚

就算真是好文章

亦無能力改變些什麼...

難道玩家看完「好文」巨商會變回以前的模樣??

這文只是給大家回味一下

順便想想大家所追求的快樂是什麼回事
回復 支持 反對

= = 你搞到我諗返起好多野...以前我成日會在神劍,海底王同人組隊打,3隻一人一隻好開心架果時,仲有同d fd組隊mp女的bug可以無限mp架 ><"所以成日去打天草(果時天草勁分身,好多人在果度up lv架),海神,仲有ar果時的棒術師可以用矛架,仲記得果時有1轉係好勁係比人話你好勁咁,仲記得第一次轉左果隻係李臣超開心開心到訓5著我記得果隻弓兵係好似賣150m但後來果人平50m100m就賣比我喇 之後有埋金時敏就就係超勁...仲有果時巨商官網有排名架商團第一果個叫 雪之國 仲有有段時間d野係大跌價架 好似孫子賣4千m,堅衣600m砟,王健果d 3000m比到你  now呢...仲有我果時搵錢係靠打馬名打舊46lv刀,跟著去政宗改10次有7次都得架1把100m真係超正><...真係勁懷念lo 唉now...搵到e d人都難lo,2轉周圍飛,以前有人買的now送比你都話哂位ar...巨商變左喇
仲有樓主我好似見過你 可能識你tim...

回復 支持 反對

現在我也很懷念...以往打女鬼賺錢-.-
回復 支持 反對

我都玩左幾年lo... 仲記得以前係無爆ac呢種名詞 e家......
回復 支持 反對

以前我玩巨商時,仲未出二轉,3m戰既人已經算勁了
何況以前同一大幫人一齊打神劍之魂,家陣1個人就得了!
很懷念以前的巨商
回復 支持 反對

好懷念以前果d表情 好正呀
我係係比mp女出之前玩嫁...

果陣有哂3隻帥 已經好叻叻嫁啦....

果陣有好多人一齊玩   去到邊都好似好多人咁

鬼曲以前可以為遙不可及

有次同個fd去鬼曲死哂._.

跟著無玩2年依家再玩返  真係變o左好多啦......

封珠以前好罕有  只有一個活動先有人有

果陣基本上都唔會有人有怪....

回復 支持 反對

睇番樓主ge貼先可以分別出巨商係呢幾年ge改變

以前同朋友一齊去打海底王係一件好開心ge事

而家d人正係為左升二轉而忘記了真正ge開心
回復 支持 反對

THANK YOU~晒~你幫我搵返我以前的快樂~
我都好希望而家的巨商可以好似以上咁,咁多人~
咁愛和平,咁熱沖巨商,咁互相幫助~沒有外卦,騙子~

雖然希望越大,失望就越大~
但係只要有一絲希望,就會有一線生機~!
而家的巨商~!正等待我地去改變得咁美好!
回復 支持 反對

原帖由 永恆星 於 25-8-2007 23:23 發表
THANK YOU~晒~你幫我搵返我以前的快樂~
我都好希望而家的巨商可以好似以上咁,咁多人~
咁愛和平,咁熱沖巨商,咁互相幫助~沒有外卦,騙子~
雖然希望越大,失望就越大~
但係只要有一絲希望,就會有一線生機~!
而家 ...

要改變  談何容易?

始終回憶就是回憶

看似很近  但其實很遠
回復 支持 反對