打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南慕容 d 愛殺狗真係唔太得

各位唔想玩就打愛殺啦~~~佢地有第8本心法架[[yoyo_165]]

c++彈game心經
名震江湖的武學至寶,據說源自人妖豆豆,內容博大精深,修習該心法可令愛殺弟子將對手彈出天龍
詳細描述: 1級愛殺弟子可學,造成c++出錯程式不斷出現,令敵方玩家雖要重新登入
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 KCUF 於 14-8-2008 14:48 發表
各位唔想玩就打愛殺啦~~~佢地有第8本心法架[[yoyo_165]]

c++彈game心經
名震江湖的武學至寶,據說源自人妖豆豆,內容博大精深,修習該心法可令愛殺弟子將對手彈出天龍
詳細描述: 1級愛殺弟子可學,造成c++出 ...

八本心法[[onion_42]] 唔係掛...你點知ga
c++ ?上次唔係話報警咩[[onion_41]]
仲未捉到咩[[onion_77]]
回復 支持 反對

原帖由 洛瑩 於 14-8-2008 14:45 發表
係咩...你地講到自己好似岩晒咁..話人亂殺[] 你幫人加血唷..
唔殺你殺邊個?! 不如你自己諗下啦= =我地4個人企係古9見到你幫加血果個..我地打佢先定佢打我地先= 佢so幫名我地都無打佢先啦..佢打我地先重要你幫佢係咁 ...

你邊隻眼見到我係古9幫佢加血
你盲ga?
對眼生係petpet度?
我騎緊寵點加佢血啊XD
你都幾好笑
你夠唔夠膽發誓
邊個講大話一世冇仔生冇老公冇男朋友
我就夠膽發毒誓
唔知閣下夠唔夠膽?
回復 支持 反對

原帖由 lovelovecow 於 14-8-2008 07:05 發表
又係d咁既潛水post[[yoyo_143]] [[yoyo_143]] 嘈完一大論..之後又唔見人...見怪不怪[[yoyo_145]]

點姐~
邊有閣下咁得閒姐~
唔上黎又話人潛水[[bao_30]]
上左啦~點啊有咩講[[bao_44]]
回復 支持 反對

原帖由 -金- 於 14-8-2008 13:33 發表
樓主 你幫我敵人+血 我唔打埋你 打邊個 鳩撚少陣啦 死傻系

哦~你講一開始啊嘛
做咩殺完人係SO州hea姐
我都開我老公acc諗住會下你

哦,原來幫朋友既人就要殺
你真係好好笑
當你第一次岩
第2次點啊?
我冇加血wor
我同佢一齊行
你打做咩啊
你眼盲手殘定間歇性抽筋啊死傻仔?
有病你就睇下醫生

仲有你開個天山分身平山冷燕又打我又走做咩啊
可唔可以答我啊
而家係唔係你惹我啊?

加血~

原來上左騎可以加人血
你都幾好笑
玩左天龍咁耐都唔識啊?
定係你弱智姐,check下個腦啦
回復 支持 反對

請大家評下理
2個上左騎搵緊位升LEVEL既人
可以打到佢地既人同加到血

真係好笑啊
發毒誓丫
夠唔夠膽姐
驚你地冇仔送終ja[[bao_30]]
回復 支持 反對

果時我同minnie係到搵位..
一直都係騎上面..
我騎都冇落諗住飛走..
血都已經俾人打到冇左一半..
我連紅都冇開..
點打你地阿?!
回復 支持 反對

原帖由 洛瑩 於 14-8-2008 14:45 發表
係咩...你地講到自己好似岩晒咁..話人亂殺[] 你幫人加血唷..
唔殺你殺邊個?! 不如你自己諗下啦= =我地4個人企係古9見到你幫加血果個..我地打佢先定佢打我地先= 佢so幫名我地都無打佢先啦..佢打我地先重要你幫佢係咁 ...

幫人補血就要殺人 你是什麼道理? 你這樣還不是亂殺人? 又不是去搶你怪搶場,行過系度亂9殺人! 好心你地積下陰德, 神憎鬼厭,  升lv開紅扮晒勁,唔夠人打彈人game! 真是臭名遠播, 遺臭萬年[[bao_27]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對