打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南慕容 d 愛殺狗真係唔太得

原帖由 小夜曲 於 15-8-2008 02:25 發表

八本心法[[onion_42]] 唔係掛...你點知ga
c++ ?上次唔係話報警咩[[onion_41]]
仲未捉到咩[[onion_77]]

人地死口唔認外掛丫嘛~~唔係愛殺自創心經係咩丫,或者人地幫城升到唔知幾級有得用囉[[tk_34]]
報警人地都唔驚呀,就睇下幾時比人捉啦[[tk_29]]
回復 支持 反對

原帖由 minnie 於 15-8-2008 04:37 發表

哦~你講一開始啊嘛
做咩殺完人係SO州hea姐
我都開我老公acc諗住會下你

哦,原來幫朋友既人就要殺
你真係好好笑
當你第一次岩
第2次點啊?
我冇加血wor
我同佢一齊行
你打做咩啊
你眼盲手殘定間歇性抽 ...

唔好係到嚇鬼啦 好心你就 你老公咪又係死撚左
回復 支持 反對

原帖由 KCUF 於 15-8-2008 13:00 發表

人地死口唔認外掛丫嘛~~唔係愛殺自創心經係咩丫,或者人地幫城升到唔知幾級有得用囉[[tk_34]]
報警人地都唔驚呀,就睇下幾時比人捉啦[[tk_29]]

如果拉到ge~ 我地有用 我地冇野好講ga啵 事實有冇做過我地自己知-.-
我同你班垃圾成日比人彈果d人講啦 我自己打交果陣都有彈係咪你地彈鳩我?
回復 支持 反對

原帖由 s11s11 於 15-8-2008 11:39 發表

幫人補血就要殺人 你是什麼道理? 你這樣還不是亂殺人? 又不是去搶你怪搶場,行過系度亂9殺人! 好心你地積下陰德, 神憎鬼厭,  升lv開紅扮晒勁,唔夠人打彈人game! 真是臭名遠播, 遺臭萬年[]

就算唔幫佢+血 我都殺你得唔得 睇唔睇得明我打d字
殺你 唔洗比理由你 我睇你唔撚順眼 一句講撚哂
點呀死8婆開post好玩呀  我唔敢回你咩  打女仔冇品
我打敵果陣 你幫人起死 我唔打你? 打死你 你拎你老公來凶我?
sorr 我唔撚受你呢套 實際d來打7我lor-.- 我古9日日升ga啦
打你埋打你lor係咪先 我有我自由理系你感受咩[[bao_41]] [[bao_41]] [[bao_41]] [[bao_41]] [[bao_41]]

回復 支持 反對

原帖由 -金- 於 15-8-2008 16:16 發表

就算唔幫佢+血 我都殺你得唔得 睇唔睇得明我打d字 殺你 唔洗比理由你 我睇你唔唔撚順眼 一句講撚哂

看到嗎?
愛殺俾人叫愛殺狗就係咁解[[bao_33]]
回復 支持 反對

原帖由 kyoyeah 於 15-8-2008 16:21 發表

看到嗎?
愛殺俾人叫愛殺狗就係咁解[]

呢位人兄你想講d咩 講真佢冇得罪我 我唔去打佢lor-.-
要打我點解係要搵佢打先 用下你個豬西腦諗下
回復 支持 反對

原帖由 -金- 於 15-8-2008 16:24 發表

呢位人兄你想講d咩 講真佢冇得罪我 我唔去打佢lor-.-
要打我點解係要搵佢打先 用下你個豬西腦諗下

哈哈,
"唔駛理由,睇人唔順眼就殺"
呢D全部你講既..上面寫晒出黎
而家又話人地得罪你先?愛殺狗邊句係真呀?
講左又唔認呀?[[bao_33]][[bao_33]]
邊個係豬西,大家睇到晒[[bao_33]][[bao_33]]
回復 支持 反對

原帖由 kyoyeah 於 15-8-2008 16:28 發表

哈哈,
"唔駛理由,睇人唔順眼就殺"
呢D全部你講既..上面寫晒出黎
而家又話人地得罪你先?愛殺狗邊句係真呀?
講左又唔認呀?[][]
邊個係豬西,大家睇到晒[][]

就算係 你理系我 你地日日係到開post 吊我地有咩用?
回復 支持 反對

原帖由 -金- 於 15-8-2008 16:13 發表

唔好係到嚇鬼啦 好心你就 你老公咪又係死撚左

省d啦你
你成班人佢得佢1個
圍人好叻咩?
我圍你夠死啦
你用唔用大腦諗野
只係識講粗口
一d文化都冇
一睇就知你低水平
好心你學返下咩叫教養先出黎講野啦
香港d水平比你呢d垃圾拉低晒

嚇你d咩姐
邊有嚇你姐
你有種就出黎同啊姐講數[[bao_49]]
我就睇你有幾惡
回復 支持 反對

[[bao_43]]
原帖由 -金- 於 15-8-2008 16:16 發表

就算唔幫佢+血 我都殺你得唔得 睇唔睇得明我打d字
殺你 唔洗比理由你 我睇你唔撚順眼 一句講撚哂
點呀死8婆開post好玩呀  我唔敢回你咩  打女仔冇品
我打敵果陣 你幫人起死 我唔打你? 打死你 你拎你老公來凶 ...

黎個題外話先
悠月板主唔扣分既?
呢個人日日出post都爆粗
唔好話我知你偏幫啊[[bao_35]]

拿你呢d人咪更加影衰愛殺個名
真係抵你個幫犯眾憎
你鍾意咪打
比你打我真人又唔會受傷[[bao_30]]
我上古9打你做咩姐
似你雙失日日打機咩
我大把時間讀書進修下自己
邊似得你